´SESLİ SERİ İLAN´ DÖNEMİ

Hürriyet Gazetesi ile PhonoClick işbirliği, İstanbul´da seri ilan sektöründe yeni bir dönemi başlatıyor. ‘‘Sesli Seri İlan’’ olarak adlandırılan sistemde araç veya emlakla ilgili ilan metni istenildiği gibi hazırlanıp, ilgili kişilere sesli olarak dinletilebiliyor.

Google Haberlere Abone ol
´SESLİ SERİ İLAN´ DÖNEMİ

İlan, Hürriyet Gazetesi'nde 0212 336 04 64 numaralı telefon ve ilan sahibine özel dahili bir numara ile yayınlanıyor. İlgilenen kişi, ilana bu telefon numarası üzerinden, dahili numarayı tuşlayarak ulaşıyor. Benzer şekilde, ilan veren kişiye, kısa mesajla ses kaydı yapacağı telefon numarası, ilana ait dahili numara ve PIN kodu bildiriyor. İlan Hürriyet Gazetesi'nde yayınlandığı gün, sesli seri ilan da aktif duruma geçiyor ve günün 24 saati dinlenebiliyor. Ayrıca ilan sahibine günde iki kez verdiği ilan hakkında ayrıntılı bilgi içeren mesaj gönderiliyor.



Internet kullanıcısı olsun ya da olmasın, herkesin bir telefon aracılığıyla Web tabanlı hizmetlerden yararlanmasını sağlayan sesli etkileşim platformunu geliştirerek Türkiye'de ilk kez hizmete sunan PhonoClick, şimdi de Hürriyet Sesli Seri İlanlar'ın alt yapısını sağlayarak bir ilki daha gerçekleştiriyor.



PhonoClick sesli iletişim platformu baz alınarak gerçekleştirilen bu sistemle, ilan veren kişiye ait cep ya da sabit telefon numarası yayınlanmadan ilan verebilmek mümkün. Hürriyet sesli seri ilanları ile ilanı veren kişi tarafından kaydedilen sesli bilgiler dinlenebiliyor ve ilgili kişiler kendilerine ulaşılabilmesi için telefon numaralarını bırakabiliyor. Hürriyet sesli ilanlar 5 Mayıs 2003 tarihinden itibaren ‘‘Sesli Seri İlan’’ alımına ve 6 Mayıs'tan itibaren de yayınlanmasına başlıyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin