Şenol Güneş'in bir telefonu transfere evet demesi için yetti. Trabzonspor'un eski yıldızı Beşiktaş'a imzaya geliyor

Sezonun başlamasıyla birlikte 10 numara pozisyonunda gözle görülür bir sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Yusuf Yazıcı ile görüştü ve yıldız ismi ikna etti. Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, ara transfer döneminde Beşiktaş'a imza atacak.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş'in bir telefonu transfere evet demesi için yetti. Trabzonspor'un eski yıldızı Beşiktaş'a imzaya geliyor

Sezona istediği gibi başlamayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş şimdiden takımı güçlendirmenin yollarını aramaya başladı ve Lille forması giyen eski Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren ancak beklenen performansı gösterememsinin ardından Lille'e dönen Yusuf Yazıcı için yeniden Türkiye'ye dönme ihtimali gündeme geldi. Takımda yaratıcı bir 10 numaranın eksikliğini çeken Şenol Güneş, Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı ile görüşerek gelip siyah-beyazlı formayı giymesini istediğini söyledi.

Lille'de bu sezon 9 maça çıkıp 2 gol üreten Yusuf Yazıcı, Şenol Güneş'in bu teklifine sıcak baktı ve Beşiktaş'a seve seve imza atacağını belirtti. Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olan Yusuf Yazıcı kariyerinde çıktığı 234 maçta 54 gol ve 35 asist kaydetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin