Selahattin Demirtaş'ın 'oy pusulası' Sinan Oğan'ı kızdırdı: Selahattin senin kafan matematikteki bir tek 'bölme' işlemine çalışır

Cezaevinde tutuklu bulunan HDP'nin eski genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın sosyal medyadaki oy pusulası paylaşımı ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ı kızdırdı. Oğan'dan Demirtaş'a cevap geldi: İşine bak, bize bulaşma! Unutma, matematikte “çarpma” işlemi de var…!

Google Haberlere Abone ol
Selahattin Demirtaş'ın 'oy pusulası' Sinan Oğan'ı kızdırdı: Selahattin senin kafan matematikteki bir tek 'bölme' işlemine çalışır

Cezaevinde tutuklu bulunan HDP'nin eski genel başkanı Selahattin Demirtaş, dün sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı ve Cumhurbaşkanlığı adaylarının ismimim yer aldığı oy pusulasında yaptığı değişikliği paylaştı.

Listede Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ismini kaldıran Demirtaş, sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun resimlerinin yer aldığı pusulayı "Matematik açısından Cumhurbaşkanlığı oy pusulası aslında böyle. Lütfen oyunu heba etme çünkü değişim anahtarı sende." ifadeleriyle paylaştı. 

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'dan Demirtaş'a sert bir tepki geldi.

Oğan, "Selahattin senin kafan matematikteki bir tek “bölme” işlemine çalışır. Senin aklın bu işlere ermez. İşine bak, bize bulaşma! Unutma, matematikte “çarpma” işlemi de var…!" paylaşımında bulundu.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin