Şehit oğullarının cenazesine giderken kaza geçirdiler! Şehit Uzman Çavuş Aydın Ceylan'ın ailesi yolda kaza yaptı

Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu sırasında Uzman Çavuş Aydın Ceylan şehit olmuş, naaşı sabah saatlerinde Siirt Havalimanı'nda düzenlenecek törenin ardından memleketi Çanakkale’ye gönderilecekti. Ancak, oğullarının cenazesini karşılamak için Çanakkale Havalimanı'na giden acılı aile, Çan ilçesinde kaza geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Şehit oğullarının cenazesine giderken kaza geçirdiler! Şehit Uzman Çavuş Aydın Ceylan'ın ailesi yolda kaza yaptı

Siirt'in Pervari ilçesinde dün 'Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu' sırasında teröristlerle çatışmaya girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan'ın (33) cenazesini karşılamak için Çanakkale Havalimanı'na giden annesi Gülten Ceylan ve babası Bekir Ceylan, Çan ilçesinde kaza geçirdi.

17 JAA 180 plakalı otomobil ile 20 ACR 37 plakalı jandarma aracının Çan ilçesi kavşağında çarpıştığı kazada Bekir Ceylan, hafif yaralandı. İhbar üzerine, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bekir Ceylan ile tedbir amacıyla sağlık kontrolünden geçirilmek üzere annesi Gülten Ceylan, Çan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ceylan çiftinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu sırasında Uzman Çavuş Aydın Ceylan şehit olmuştu.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin