Okan Buruk performansı için teşekkür etti ve ayrılığa izin verdi. Galatasaray kariyeri bugün noktalandı

Trabzonspor maçının ardından formayı resmen unutan ve kadroya bile girmekte zorlanan Wilfried Zaha, Okan Buruk ile görüşerek yeniden İngiltere'ye dönmek istediğini söyledi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk kadroda düşünmediği Wilfried Zaha'nın bu isteğini hemen onayladı ve Wilfried Zaha, West Ham United ile görüşmelere başladı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk performansı için teşekkür etti ve ayrılığa izin verdi. Galatasaray kariyeri bugün noktalandı
Anadolu Ajansı

Trabzonspor karşısında alınan 5-1'lik galibiyette 2 gol ve 1 asistle yıldızlaştıktan sonra formanın yüzünü tamamen unutan Wilfried Zaha, Okan Buruk ile görüşerek Galatasaray'dan ayrılmak istediğini söyledi.

Bu sezon beklentilerin altında kalan ve son haftalarda kadroya bile girmekte zorlanan Wilfried Zaha'nın yeniden İngiltere'ye dönmek istediği ve bu nedenle de Okan Buruk ile bir toplantı yaptığı iddia edildi. Okan Buruk, Galatasaray'ın gelecek sezondaki iskelet kadrosunda düşünmediği Wilfried Zaha'nın bu istediğini kabul etti ve yıldız ismin ayrılmasına onay verdi.

Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın yakın radarında olan Wilfried Zaha'nın yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak West Ham United'a imza atması bekleniyor. Galatasaray formasıyla bu sezon 39 resmi maçta görev alan Wilfried Zaha 10 gol ve 5 asistle, 15 gole direkt katkı verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin