Fenerbahçe'yi anında sildi, Trabzonspor'a hemen evet dedi. Abdullah Avcı tek görüşmede imza attırdı

Yeni sezon için daha dişli bir takım oluşturmayı hedefleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, şu anda Pendikspor'da forma giyen ancak bonservisi Fenerbahçe'de olan Umut Nayir'i transfer listesine aldı. Kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istemeyen ve daha fazla süre alabileceği bir takıma transfer olmak isteyen Umut Nayir, Abdullah Avcı ile görüştü. Sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Nayir, Trabzonspor'a yeşil ışık yaktı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'yi anında sildi, Trabzonspor'a hemen evet dedi. Abdullah Avcı tek görüşmede imza attırdı
Anadolu Ajansı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük karşısında alınan farklı galibiyet ile finale yükselen ve gelecek sezonunda da planlamalarını yapan Trabzonspor'da Abdullah Avcı ilk transfer olarak Fenerbahçe'de forma giyen Umut Nayir'i transfer listesine aldı.

Fenerbahçe'de forma şansı bulamadığı için Pendikspor'a transfer olan ve gollerine Pendikspor'da devam eden Umut Nayir, Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesini uzatmama kararı alınca Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı hemen devreye girdi.

Paul Onuachu'yu takımda tutup yanına bir de kaliteli yerli forvet eklemek isteyen Abdullah Avcı, Fenerbahçe ile sözleşme uzatmayacak olan Umut Nayir ile bir görüşme gerçekleştirdi ve tecrübeli ismi bordo-mavili formayı giymeye ikna etti.

2022-2023 sezonunda Ümraniyespor formasıyla attığı gollerle dikkat çeken Umut Nayir kariyerinde Beşiktaş, Giresunspor, Ankaragücü ve Hajduk Split gibi takımların formalarını terletti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin