Sarışın bombanın son hali şoke etti. Çöpten yemek yerken yakalandı. Bu çöküşe inanamayacaksınız. Loni Willison şimdi bu halde

Bir döneme damga vuran 'Sahil Güvenlik' dizisinin yıldızları arasında yer alan Jeremy Jackson'ın eski eşi Loni Willison sokakta çöp karıştırırken yakalandı. Elbette onu tanımak kolay olmadı. Bir zamanların sarışın bombasının artı dişi bile yoktu.

Google Haberlere Abone ol
Sarışın bombanın son hali şoke etti. Çöpten yemek yerken yakalandı. Bu çöküşe inanamayacaksınız. Loni Willison şimdi bu halde

2012 yılında Jeremy Jackson ile evlenen model Loni Willison 2014 yılında boşanmıştı. Ama bu iki yıllık evlilik ona çok pahalıya patladı. 

Hem ruhsal hem fiziksel zarar gören Jackson bir daha kendini toparlayamadı, işini de kaybetti. 

Loni Willison ise bir süredir evsiz bir şekilde Kaliforniya sokaklarında yaşıyor. Ünlü isim bu zorlu yaşam tarzını ise tam 8 yıldır sürdürüyor.

ÇÖPTEN YEMEK YERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Küçük tekerlekli bir çantayla sokakta çöp toplarken görüntülenen Loni Willison, geçtiğimiz haftalarda X17 Online adlı internet sitesinin bir muhabiriyle sokaklarda bir sohbet gerçekleştirdi. Muhabir, Willison'a "Hayatınızın ters gittiği yer neresiydi?" sorusunu sordu.

Sarışın bombanın son hali şoke etti. Çöpten yemek yerken yakalandı. Bu çöküşe inanamayacaksınız. Loni Willison şimdi bu halde

"BENİ BU HALE GETİRMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPTI"

Willison, eski eşi hakkında "Beni bu hale getirmek için her şeyi yaptı" diye konuştu.
Loni Willison, muhabirle yaptığı söyleşide "Çok acı çekiyorum" dedi ve midesinin çok kötü bir şekilde ağrıdığını sözlerine ekledi. Muhabir kendisine neden evsizlere hizmet veren bir sığınağa gitmediğini sorunca da Willison, daha ilginç bir yanıt verdi.

Sarışın bombanın son hali şoke etti. Çöpten yemek yerken yakalandı. Bu çöküşe inanamayacaksınız. Loni Willison şimdi bu halde - Resim : 2

"BİRİSİ HER GÜN ELEKTRİK VERDİ"

Artık kapalı mekanlarda yaşayamadığını söyleyen ünlü isim, şu sözlerle anlattı: Çünkü bir yıl boyunca birisi bana neredeyse her gün elektrik verdi.

Muhabirin "evsiz olmanın iyi yanıyla" ilgili soruya Willison "Sanırım doğayla daha fazla iç içe olmak" diye yanıt verdi.

ÖN DİŞLERİ YOK

Kısa bir süreliğine de olsa Willison'ın hayatına tanıklık eden bir muhabir, Loni Willison'a limonata ve ton balıklı sandviç ikram etti. Bu jeste teşekkür ederek ikramları kabul eden Willison'ın, bir zamanlar parlak olan ön üst dişlerinin artık yerinde olmadığı gözden kaçmadı.

Sarışın bombanın son hali şoke etti. Çöpten yemek yerken yakalandı. Bu çöküşe inanamayacaksınız. Loni Willison şimdi bu halde - Resim : 3


Kaldırımlarda uyuyan ve etraftan geçenlerin verdiği para, eşya ve yiyeceklerle hayata tutunmaya çalışan Loni Willison, bir kez daha çöpleri karıştırıp yemek ararken görüldü.

Elinde alışveriş arabasıyla çöplerin içinde yiyecek ararken görüntülenen 39 yaşındaki eski model Loni Willison, yere düşen yiyecekleri topladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin