Salih Uçan ve Vincent Aboubakar attı, Beşiktaş üç maç sonra üç puanla tanıştı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş sahasında ağırladığı Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek kötü serisine son verdi.

Google Haberlere Abone ol
Salih Uçan ve Vincent Aboubakar attı, Beşiktaş üç maç sonra üç puanla tanıştı

Üst üste beş maç kazandıktan sonra üç maçtır galibiyete hasret olan Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü'nü konuk etti.

Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta Beşiktaş rakibini Salih Uçan ve Vincent Aboubakar'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Ankaragücü'nün tek golünü Sowe kaydetti.

Siyah-beyazlılılar bu galibiyetle puanını 43'e yükseltirken, Ankaragücü 22 puanda kaldı.

MAÇ ÖNCESİ N'KOUDOU İTİRAFI

Maç öncesinde Şenol Güneş yayıncı kuruluşa vermiş olduğu röportajda, ''N'Koudou'nun sene sonunda ayrılma durumu var. Kendisiyle konuştum. Boşta durmaktansa ayrılması daha iyi. Karar kendisinin. Transfer durumunda farklılıklar var. Gitmesine izin verdik ama son durumu ne bilmiyorum. Şartlar konuşuluyor. Seneye düşünmediğimiz bir oyuncuyu tutmanın ona bir yararı yok. Ona da anlattım. Şu andaki durum ona rahat gelebilir ama sezon sonu için iyi olmayacağını söyledim'' dedi.

Salih Uçan ve Vincent Aboubakar attı, Beşiktaş üç maç sonra üç puanla tanıştı

ABOUBAKAR SİFTAH YAPTI

Devre arasında Beşiktaş'taki üçüncü dönemini yaşamaya başlayan Vincent Aboubakar, Ankaragücü filelerini havalandırarak gol orucuna son verdi ve bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Beşiktaş-Ankaragücü maçı başladı.

2' Beşiktaş henüz ilk dakikada tehlike yarattı. Ceza sahası için sağ çaprazından Redmond çok sert vurdu, top direğin bir karış yanından auta gitti.

9' Cenk Tosun, Gökhan'ı geçemedi. Onur'un sağ kanattan yaptığı ortaya Cenk Tosun gelişine vurdu, Gökhan gole izin vermedi.

28' Ceza sahası içinden sol ayağıyla uzak köşeyi düşünen Emre Kılınç'ın vuruşu çerçeveyi bulmadı.

40' Beşiktaş aradığı golü Salih Uçan'la buldu. Ceza sahası içinde Diack'tan seken topu önünde bulan Salih Uçan fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.

45' Beşiktaş ilk yarıyı Salih Uçan'ın attığı tek golle önde kapattı.

46' İkinci yarı başladı.

53' Ankaragücü maça denge getirdi. Beşiktaş savunmasında yapılan üst üste hatalar sonucu topu önünde bulan Sowe boş kaleye çok rahat bir gol vuruşu yaptı.

55' Beşiktaş yeniden öne geçti. Bireysel becerisiyle topu harika taşıyan Aboubakar, Gökhan'ı mağlup ederek ligdeki ilk golünü kaydetti.

72' Beşiktaş tehlikeli geldi. Redmond sol kanatta bomboş olan Tayfur'u gördü. Tayfur'un ceza sahası içinden yaptığı plase vuruş Gökhan'da kaldı.

83' Ankaragücü, Emre Kılınç ile gole çok yaklaştı. Tasos'un ortasına Emre Kılınç uçarak kafayı vurdu, Mert aynı güzellikte parmaklarının ucuyla golü önledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin