Sahili alevler aydınlattı. Maltepe'de bir tekne alev alev yandı

İstanbul'da bir teknede yangın çıktı. Yangın sırasında teknede bulunanlar dışarı çıkarken, itfaiye ekipleri alevlere güçlükle müdahalede bulundu. 

Google Haberlere Abone ol
Sahili alevler aydınlattı. Maltepe'de bir tekne alev alev yandı

Yangın, saat 22.30 sıralarında Maltepe Küçükyalı Sahili'ndeki Su Ürünleri Kooperatifi Balıkçı Barınağı'na bağlı bulunan bir teknede çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, yangın sırasında teknede bulunan anne, baba ve kızı dışarı çıktı.

Alevlere teslim olan teknenin halatı kesilerek diğer teknelerden uzaklaştırıldı ve alevlerin sıçraması engellendi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

İtfaiye ekipleri diğer teknelerin üzerine çıkarak alevleri güçlükle söndürdü. Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken tekne kullanılmaz hale geldi. Teknenin alev alev yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Görgü tanığı Ahmet Baykuş, "Biz kafede oturuyorduk. Aniden imdat sesini duyduk. Bir anda tekne alev aldı. Daha sonra itfaiyeye haber verildi. İçeride bir beyefendi, eşi ve kızı vardı. Onlar çıktılar, onlar bağırdılar zaten" dedi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin