Sağlık Bakanlığı 3 Ekim güncel koronavirüs tablosunu açıkladı

Sağlık Bakanlığı 3 Ekim Pazar 2021 güncel koronavirüs tablosunu açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı güncel koronavirüs tablosuna göre; son 24 saatte Türkiye genelinde koronavirüs nedeniyle 194 vatandaş daha hayatını kaybetti, 27 bin 351 yeni koronavirüs vakası tespit edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İyi haberler çift doz aşı oranının artmasına, maske ve mesafe kuralına uyulmasına bağlı." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sağlık Bakanlığı 3 Ekim güncel koronavirüs tablosunu açıkladı

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID-19 tablosunu açıkladı. 3 Ekim verilerine göre, 348 bin 462 test yapıldı.

Son 24 saatte, 27 bin 351 yeni vaka tespit edildi. 22 bin 4 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 194 kişi hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanlığı 3 Ekim güncel koronavirüs tablosunu açıkladı

BAKAN KOCA’DAN UYARI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Aşı konusunda daha hızlı hareket etmeliyiz. Toplum bağışıklığı sağlanana kadar tedbirlere daha büyük bir ciddiyetle uymalıyız. İçinde bulunduğumuz dönemde hastalığın yayılması kolaylaştı. İyi haberler çift doz aşı oranının artmasına, maske ve mesafe kuralına uyulmasına bağlı.” dedi.

İşte Bakan Koca'nın o paylaşımı:

DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?

Bakanlığın 2 Ekim verilerine göre, dün 352 bin 162 test yapılmıştı. Dün, 27 bin 973 vaka tespit edilirken, 203 kişi hayatını kaybetmiş ve 22 bin 110 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Sağlık Bakanlığı 3 Ekim güncel koronavirüs tablosunu açıkladı - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin