Romain Saiss kulübü karıştırdı! Ayrılmak istedi, yönetim tek şart sundu

Beşiktaş'ın sezon başında Wolverhampton'dan transfer ettiği Faslı savunmacı Romain Saiss yönetime ayrılık talebini iletti. Ahmet Nur Çebi istedikleri bonservis bedelinin teklif edilmesi halinde Saiss'in ayrılmasına izin verecek.

Google Haberlere Abone ol
Romain Saiss kulübü karıştırdı! Ayrılmak istedi, yönetim tek şart sundu

Sezon başında takımın vazgeçilmezi olan, Dünya Kupası'nda Fas'la gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine toplayan Romain Saiss yaşadığı sakatlıkların ardından yedek kulübesine hapsoldu.

İlk 11'deki yerini kaybeden ve daha sonra da çok az forma şansı bulan Romain Saiss, Beşiktaş kariyerini noktalama kararı aldı. Saiss, yönetimle konuşurak takımdan ayrılmak istediğini belirtti ve kendisine bu konuda kolaylık sağlanmasını istedi.

AHMET NUR ÇEBİ TEK ŞART KOŞTU

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Romain Saiss'e tek bir şartla takımdan ayrılabileceğini söyledi. Çebi, 4 milyon Euro bonservis karşılığında Saiss ile yollarını ayırabileceklerini iletti.

Bu sezon siyah-beyazlı forma ile 26 karşılaşmada görev alan Romain Saiss, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 2 defa takım arkadaşlarına gol pası veren 33 yaşındaki savunmacı 6 maçta sarı kart gördü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin