Roberto Firmino transferi hayırlı olsun! Anlaşma tamam, havaalanı dolup taşacak

Liverpool ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve adı sık sık Galatasaray'la anılan Roberto Firmino'nun transferini İngiliz basını duyurdu. Roberto Firmino, İspanyol devi Barcelona ile anlaşmaya vardı.

Google Haberlere Abone ol
Roberto Firmino transferi hayırlı olsun! Anlaşma tamam, havaalanı dolup taşacak

Spor Toto Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılıp iddialı bir kadro bulabilmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bu bağlamda Liverpool'dan ayrılacak olan Roberto Firmino'yu kadrosuna katmak için uğraşan Galatasaray'a kötü haber geldi.

KLOPP AYRILIĞI AÇIKLAMIŞTI

Liverpool'un İngiltere Premier Lig'in 26. haftasında Manchester United'ı sahasında 7-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Jurgen Klopp, ''Ayrılık kararı, Firmino adına zor alınmış bir karardı. Onun gol atması, hepimizin görmek istediği bir şeydi'' ifadelerini kullanmış ve Brezilyalı yıldızın takımdan ayrılacağını duyurmuştu.

YENİ TAKIMI BARCELONA

Sarı-kırmızılı ekip Roberto Firmino için girişimlerini sürdürürken İngiliz basınından bomba bir iddia geldi. Sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacak olan Roberto Firmino'nun Barcelona ile anlaşmaya vardığını yazdı.

Liverpool formasıyla 360 maça çıkan 31 yaşındaki oyuncu 109 kez gol sevinci yaşarken, 20 Mayıs'ta Anfield Road'da oynanacak olan Aston Villa karşılaşmasıyla birlikte takıma ve taraftarlara veda edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin