Rıza Çalımbay iki isimden ümidini kesti. Bonservissiz takımdan ayrılacaklar

Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay, Sakaryaspor ile oynanan hazırlık maçında görev verdiği Umut Meraş ve Jean Onana'nın biletini kesti. Rıza Çalımbay yönetime verdiği raporda Umut Meraş ve Jean Onana ile yolların kesin olarak ayrılmasını istedi.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Çalımbay iki isimden ümidini kesti. Bonservissiz takımdan ayrılacaklar
Anadolu Ajansı

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarını devam ettiren Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay, Umut Meraş ve Jean Onana'dan ümidini kesti.

Beşiktaş'a transfer olduğu ilk günden bu yana performansıyla ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla eleştirilen Jean Onana, Rıza Çalımbay'dan da geçerli not alamadı. Sakaryaspor ile oynanan hazırlık maçında süre alan Jean Onana orta alanda yaptığı basit top kayıplarının ardından Beşiktaş ve Rıza Çalımbay kredisini tamamen tüketti.

Rıza Çalımbay yolların ayrılacağı diğer isim olarak ise Umut Meraş'ın ismini verdi. 2021 yılında Le Havre'den Beşiktaş'a katılan Umut Meraş geçen iki sezonda rotasyonda beklenen katkıyı bir türlü veremedi ve 27 yaşındaki tecrübeli ismin de Sakaryaspor maçındaki etkisiz görüntüsü Beşiktaş kariyerini noktaladı.

Yönetimle konuşup Umut Meraş ve Jean Onana ile yolların ayrılmasını isteyen Rıza Çalımbay, 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulun ardından takıma katılacak isimler hakkında yoğunlaşacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin