Rihanna’ya evlilik teklif etti, tutuklandı

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, sıra dışı bir evlilik teklifiyle sarsıldı. İkinci bebeğini bekleyen ünlü şarkıcıya evlilik teklif etmek için evine giren adam, polis tarafından tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Rihanna’ya evlilik teklif etti, tutuklandı

Uzun süredir ASAP Rocky ile birlikte olan ve hatta bu birliktelikten ilk çocuğunu dünyaya getirip ikincisini de bekleyen Rihanna, ilginç ve korkutucu bir evlilik teklifi aldı.

Kimliği belirsiz bir adamın Güney Carolina’dan Los Angeles’a gittiği ve şarkıcıya evlenme teklif etmek için Beverly Hills’teki evine girdiği bildirildi. Olayın üzerine Rihanna’nın güvenlik ekibi polisi aradı ve adam tutuklanarak ekip otosuyla alındı.

Rihanna’ya evlilik teklif etti, tutuklandı

Olay sırasında Rihanna’nın evde olup olmadığına dair herhangi bir bilgi verilmedi. Ünlü şarkıcı daha önce de benzer bir durumla karşı kaşıya kalmıştı. Mayıs 2018’de Rihanna şehir dışındayken, yabancı bir adam evine girmişti.

Rihanna’ya evlilik teklif etti, tutuklandı - Resim : 2

Şarkıcı, şubat ayı başlarında Super Bowl’da sahne alırken hamile olduğunu açıklayarak herkesi şoke etmişti.

Rihanna’ya evlilik teklif etti, tutuklandı - Resim : 3

Son olarak da mart ayının başlarında 95. Akademi Ödülleri’nde Marvel filmi Black Panther: Wakanda Forever’da yer alan Lift Me Up şarkısını söyleyerek performans sergiledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin