Rezalet. Büyüttüğü üvey oğluyla evlendi. Eski kocası ikisinden de tiksindiğini açıkladı

Rusya'da pes dedirten bir olay yaşandı. Ülkede sosyal medya fenomeni olan Marina Balmasheva kocasını, üvey oğlu ile aldattı. Üstelik üvey oğluyla o henüz 7 yaşındayken tanışmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Rezalet. Büyüttüğü üvey oğluyla evlendi. Eski kocası ikisinden de tiksindiğini açıkladı

37 yaşındaki Marina Balmasheva, şu an 23 yaşında olan üvey oğlu Vladimir Shavyrin evli. Vladimir'i henüz 7 yaşındayken tanımıştı çünkü onun babası ile evliydi. 7 yaşındaki çocuğu büyüten Marina'nın şimdi ondan iki çocuğu var.

Eski kocası ise beraber evlat edindikleri 5 çocuğun bakımını üstlendi. 

Rezalet. Büyüttüğü üvey oğluyla evlendi. Eski kocası ikisinden de tiksindiğini açıkladı

Eski koca Alexey ikisinden de tiksindiğini açıkladı şöyle konuştu: "Ben evdeyken seks yapmaktan çekinmiyorlardı. Eğer benim oğlum olmasaydı onun aldatmasını affederdim. Ben uyurken o bizim yatak odamızdan oğlumun yatağına koşuyordu. Ondan sonra geri geliyordu ve sanki hiçbir şey olmamış gibi benimle yatakta yatıyordu.”

Rezalet. Büyüttüğü üvey oğluyla evlendi. Eski kocası ikisinden de tiksindiğini açıkladı - Resim : 2

INSTAGRAM'DA HAYATLARINI PAYLAŞIYORLAR

Marina ve Vladimir ise Alexey'e ve kendini ayıplayan diğer yakınlarına aldatmaksızın hayatlarını yaşamakla meşguller. Üstelik bunu sosyal medyada da göstermekten çekinmiyorlar.

Çift şimdi Ukrayna'ya yakın Krasnodar'da yaşıyor. Marina kocasını, "dünyanın en çekici mavi gözlerine sahip" adam olarak tanımlıyor ve kocasının ofis işi yapmasını istemiyor. 

Marina eski üvey oğluyla ilişkisini kamuoyuna açıkladıktan sonra şunları söyledi: “Genç kocam yüzünden pek çok kişi bana makyaj yapmamı söylüyor. Ama bir şey var ki o bana estetik ameliyatlardan kalan yara izlerim , selülitlerim, bozuk cildim ve kişiliğimle aşık oldu . Ve olduğumdan daha iyi görünmek istemiyorum." 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin