Recep İvedik 3 nerede ve ne zaman çekildi. Recep İvedik 3 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Recep İvedik 3 filmi, ünlü oyuncu Şahan Gökbakar başrolde yer aldığı Recep İvedik film serisinin 3. filmidir. Recep tiplemesiyle ününe ün katan Şahan Gökbakar Recep İvedik 3 filmiyle güldürmeye devam ediyor. 12 Şubat 2010 tarihinde vizyona giren Recep İvedik 3 filmi halen televizyon ekranlarında yer almaya devam ediyor. İşte Recep İvedik 3 filminin konusu ve oyuncuları.

Google Haberlere Abone ol
Recep İvedik 3 nerede ve ne zaman çekildi. Recep İvedik 3 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Recep İvedik 3 filmi sevilen komedi filmlerinin başında geliyor. Recep İvedik 3 filminin senaryosunu Şahan Gökbakar, Togan Gökbakar, Serkan Altuniğne ve Can Ali Sabuncu yazarken yönetmenliğini ise Togan Gökbakar yaptı. Komedi türündeki film Recep İvedik 2'nin devamıdır. 

Recep İvedik 3 filminin çekimleri genel olarak İstanbul Güngören'de yapıldı. Çekimler İstanbul'un farklı semtlerinde de gerçekleştirildi.

Filmde Zeynep Çamcı 'Zeynep' rolüyle seyirci karşısına çıkıyor. Depresyona giren Recep karakterinin uzak akrabası Zeynep ile karşılaşması ve maceraları işleniyor. İşte Recep İvedik 3 filminin konusu ve oyuncuları.

RECEP İVEDİK 3 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Babaannesini kaybeden Recep İvedik depresyona girer. Depresyondan kurtulmak için cinci hocaya ve psikoloğa gitmeyi denese de fayda etmez. Ardından uzak akrabası Zeynep'in gelmesiyle hayatı değişir.

Zeynep ile birlikte karate kursu, flüt kursu, avcılık, kütüphane, paintball, tiyatro gibi etkinliklere katılan Recep İvedik etrafa uyum sağlamaya çalışır. Daha önce hiç denemediği aktivitelere katılarak depresyondan kurtarmaya çalışan İvedik'in komedi dolu maceraları işlenir.

RECEP İVEDİK 3 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER? 

Şahan Gökbakar - Recep İvedik
Zeynep Çamcı - Zeynep
Sevim Yatlılar - Nezahat
Mehmet Yumurtacı - Bakkal Salih
Volkan Cal - Muhabir
Murat Mahmutyazıcıoğlu - Mahmut
Oktay Dener - Ak Sakallı Dede
Vahdet Çakar - Karate Hocası
Mehmet Önder - Tiyatro Oyuncusu
Dilara Yüzer - Maria
Aslı Nişancı - Katrin
Turgut Tunçalp - Paintball Hakemi
Çağatay Ulusoy - Dansçı
Başar Doğusoy - Karateci
Bekir Tosun - Psikolog
Burak Haktanır - Osman Korsan Cd Satıcısı

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin