QNB emekli promosyonunda bombayı patlattı: Rakiplerini kızıştıracak o hamleyi yaptı. İşte Aralık ayı emekli promosyon kampanyasına dair tüm merak edilenler

Emekli promosyon rakamlarında ortalık bu kez büyük karışacak. QNB Finansbank emekli promosyon rakamlarını açıkladı. İşte aralık ayı güncel promosyon rakamları...

Google Haberlere Abone ol
QNB emekli promosyonunda bombayı patlattı: Rakiplerini kızıştıracak o hamleyi yaptı. İşte Aralık ayı emekli promosyon kampanyasına dair tüm merak edilenler

Milyonlarca emeklinin yakından ilgilendiği konulardan bir tanesi şüphesiz emekli promosyon rakamlarıyla alakalıydı. 

Promosyon rakamlarında meydana gelen artışlar, bankaların adeta birbirleriyle büyük bir yarış içerisine girmesine neden olurken en çok müşteriyi bünyelerine çekmeye çalıştılar.

Banakalar tarafında yaşanan bu durum en nihai olarak bir neticeye vardı ve emekli promosyon rakamlarında düşüşler meydana gelmeye başladı. 

Yaşanılan düşüş sonrasında emekliler büyük bir ayaklanma yaşarken QNB Finansbank Aralık ayı emekli promosyon ücretlerini güncellediğini açıkladı. İşte QNB Finansbank'ın Aralık ayı güncel rakamları...

3.500 TL’ye Kadar Emekli Maaşı Alanlara: 3.000 TL
3.500 TL – 7.500 TL Arası Emekli Maaşı Alanlara: 3.500 TL
7.500 TL – 10.000 TL Arası Emekli Maaşı Alanlara: 4.500 TL
10.000 TL ve Üzeri Emekli Maaşı Alanlara: 5.000 TL

Emekli Müşterilerimize Sunulan Ayrıcalıklar

5.000 TL’ye varan promosyon imkanı!

Yurt içi diğer tüm banka ATM'lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkıBireysel İnternet

Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT saatlerinde ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti

QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği

Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli

Bankacılığı Hattı'ndan faydalanma imkanı

CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil edilmemektedir. Bu bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların düzenli ödendiği sürece, bu kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmamaya devam edecektir.

Emekli maaşını Bankamızdan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda 1200 TL'ye varan indirimlerden faydalanabilir.

Emekli Maaşı Promosyon Ödemesinden Faydalanabilmek İçin Gerekli Koşullar

Promosyon ödemesinden faydalanmak için, şubelerimizden başvuruda bulunmanız ve emekli maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alacağınıza dair "emekli maaş taahhütnamesi" imzalamanız gerekmektedir.

Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır.
Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyon ödemesinin hesabınıza yatırıldığı tarih esas alınacaktır.

Promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığınızın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmayacaktır.

18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz için anne veya babasının velayeti gerekmektedir. Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.

Kampanya 31.12.2022 tarihine kadar geçerlidir.

Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin