Pudra yemeden duramayan kadın

Dünyanın en ilginç bağımlılığına sahip olan 44 yaşındaki Lisa Anderson pudra yemeden duramıyor. Anderson, geceleri bir kaç kez uykusundan uyanıp yine pudra yediğini söylüyor.

Google Haberlere Abone ol
Pudra yemeden duramayan kadın

Yaklaşık 15 yıl önce bu alışkanlığı edindiğini söyleyen Lisa Anderson, ilk tecrübesini şu sözlerle anlattı:

Bir gün banyoda olduğumu hatırlıyorum. Şişenin üstüne çıkan bir miktar toz vardı. Koku çok güçlüydü. Onu yemek için bir dürtü yaşadım ve onunla savaşamadım. Sadece elimin üzerine döküp yaladım ve gerçekten keyif aldım. Sanki hiç bilmediğim bir özlemi tatmin ediyordu.

Günde en az 200 gram pudra yediğini söyleyen Anderson'un sağlığının kötüye gidebileceğinden endişe ediliyor. Dışarıdan alınan bu tür maddelerin kansere sebep olabileceği yönünde iddialar da bulunuyor.

"Hayatımın en kötü 2 günü"

Lisa Anderson, bir defa bu alışkanlıktan kurtulmak için deneme yaptığını belirterek, "Kendimi ne kadar tutabilirsem o kadar tutacağım. Tam iki koca gün bir gram dahi pudra yemedim. Ancak şimdi dönüp baktığımda anlıyorum ki, hayatımın en kötü iki gününü geçirmişim" dedi.

İlk zamanlar bağımlılığını saklamak için sadece tuvalete gittiğinde pudra yediğini söyleyen Anderson'un, 'Pika Sendromu' olabileceği belirtiliyor. Profesyonel yardım almak istediğini belirten kadın, "Biraz garip geliyor ama, sabun kokusuyla karışık güzel bir tadı var. Günde en az 200 gramlık pudra yiyebiliyorum. Gerçekten kokusu beni ileri derecede cezbediyor. Her yarım saatte bir yemezsem kendimi çok kötü hissediyorum. Pudrasız en fazla 2 gün geçirdim ama hayatımın en kötü saatleriydi" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin