Prof. Dr. Naci Görür'den siyasi partilere çağrı! "Başımıza gelenler zaten bu yüzden meydana geldi"

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medyadan “yerel yönetimlere duyuru” başlığı ile yaptığı paylaşımda, siyasi parti ve belediye başkanlarına çağrıda bulundu. Görür, "Siyasi parti liderleri lütfen kendi partinize bağlı belediye başkanlarını bu doğrultuda uyarınız ve eğitiniz. İnanın çok daha sevilecek ve yüceltileceksiniz. ” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Prof. Dr. Naci Görür'den siyasi partilere çağrı! "Başımıza gelenler zaten bu yüzden meydana geldi"

Prof. Dr. Naci Görür depremle ilgili yaptığı kritik uyarılara bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya hesabından siyasi parti ve belediye başkanlarına çağrı yapan Görür, deprem tehlike analizi yapma çalışmalarına dikkat çekti. 

Görür’ün söz konusu paylaşımı şu şekilde: 

“Bir çok yerde insanlarımız deprem korkusu içerisinde. Korkuyu yenmenin yolu tehlike yokmuş gibi davranmak, o konuyu gündeme getirmemek, sessiz kalmak ve hiç bir şey yapmamak değildir. Bugüne kadar başımıza gelenler zaten bu yüzden meydana geldi.

Lütfen ŞUNU YAPIN:

Yerel yönetimler kendi yerleşim alanları içerisinde DEPREM TEHLİKE ANALİZİNİ VE MİKRO-BÖLGELEME çalışmalarını yaptırsınlar. Bir çok yerde üniversitelerimiz var, bu çok zor olmayacaktır. Elimizde bu çalışmalar olursa o yerleşim alanını daha kolay ve sağlıklı olarak depreme hazırlar ve deprem güvenli olarak yönetiriz. Siyasi parti liderleri lütfen kendi partinize bağlı belediye başkanlarını bu doğrultuda uyarınız ve eğitiniz. İnanın çok daha sevilecek ve yüceltileceksiniz. Saygıyla”

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin