Press TV muhabirinin öldüğü kazada yeni gelişme! O şoför...

İran televizyonu Press TV muhabiri Serena A. Shim’in yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili savcılık soruşturması tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol
Press TV muhabirinin öldüğü kazada yeni gelişme! O şoför...

Lübnan asıllı Amerikan vatandaşı gazeteci Serena A. Shim ve kameraman Judy İrish’in kullandığı otomobil, merkezi İstanbul’da bulunan bir inşaat şirketine ait beton mikseri ile çarpıştı. 19 Ekim günü yaşanan olayda muhabir Shim yaşamını yitirdi; kameraman İrish ağır yaralı olarak otomobilden çıkarıldı. 2 çocuk annesi Shim, kazadan iki gün önce canlı yayında, MİT'in kendisini ajan olmakla suçladığını ve tutuklanma kaygısı yaşadığını söylemişti. Shim’in bu açıklamasından sonra yaşanan kaza ile ilgili tartışmalar yeni bir boyut kazandı.



Hazırlanan iddianamede, beton mikseri şoförü Şükrü Salan hakkında ‘taksirle ölüme neden olma’ suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istendi. Dosyaya giren bilirkişi raporu ve kaza tespit tutanağında ise şoför Salan’ın kusurunun olmadığı kaydedildi. Davanın ilk duruşması önümüzdeki mart ayında yapılacak. Haberin devamını okumak için tıklayın...


Etiketler kaza press tv
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin