PKK, gazeteci kaçırdı!

İLKHA muhabiri Ali Adiyaman PKK'lılar tarafından kaçırıldı.

Google Haberlere Abone ol
PKK, gazeteci kaçırdı!

Diyarbakır'da akraba ziyaretinde bulunmak için giden İlke Haber Ajansı muhabiri Ali Adiyaman, PKK'lılar tarafından köyde bulunduğu evden kaçırıldı.



Edinilen bilgilere göre, olay bu gün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Anne babasıyla Silvan'a bağlı Dağcılar köyü Erkenciler mezrasına akrabalarını ziyaret için giden Ali Adiyaman PKK’lılar tarafından kaçırıldı.



Ali Adiyaman'n İlke Haber Ajansı muhabiri olduğunu ve bundan dolayı kaçırdıklarını belirten PKK'lıların, Adiyaman'ı ve aracını alarak köyden çıktıkları öğrenildi.



Konu ile ilgili olarak bilgi veren Ali Adiyaman'ın akrabaları, PKK'lıların köye bir pikap ile geldiklerini ve evde oturdukları bir anda kendilerini dışarı çıkararak kimliklerini kontrol ettiklerini söyledi. Adiyaman'ı İlke Haber Ajansı muhabiri olduğu gerekçesiyle kaçırdıklarını söyleyen akrabaları, Adiyaman'ı nereye götürdüklerini bilmediklerini de sözlerine eklediler.



Adiyaman'ın 65 yaşındaki babası Hüseyin Adiyaman, seçim sürecinde BDP'ye oy vermediği gerekçesiyle ölümle tehdit edilmiş, eşiyle beraber PKK'lılar tarafından darp edilerek köyden çıkarılmıştı. 



PKK, gazeteci kaçırdı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin