Penguen çizeri 'Hayalet Dayı'ya dokundu

Karikatürist Serkan Altuniğne'nin, senaryosunu Ozan Özcan ve Ali Yorgancıoğlu ile birlikte yazdığı 'Hayalet Dayı' vizyona giriyor.

Google Haberlere Abone ol
Penguen çizeri 'Hayalet Dayı'ya dokundu

2002'den bu yana Penguen dergisinde kendi adına bir köşesi olan karikatürist Serkan Altuniğne senaryosunu Ozan Özcan ve Ali Yorgancıoğlu ile birlikte yazdığı 'Hayalet Dayı' ile izleyicileri güldürmeye hazırlanıyor.



Daha önce 'Recep İvedik' ve 'Recep İvedik 2' filmlerinin senaristliğini üstlenen Altuniğne'nin senaryosunu Ozan Özcan ve Ali Yorgancıoğlu ile birlikte yazdığı 'Hayalet Dayı' 13 Şubat'ta vizyona girecek.  



Settar Tanrıöğen, Caner Özyurtlu, Ozan Özcan, Tuğçe Karabacak, Kaan Sezyum'un rol aldığı 'Hayalet Dayı' filminde, Ülkü Duru ve Esra Dermancıoğlu da bugüne kadar kendilerini görmeye hiç alışık olmadığımız karakterlerle sinemaseverlere sürpriz yapıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini Hayk Kirakosyan, müziklerini ise Oğuz Kaplangı ile Serkan Çeliköz üstleniyor. 

    

DCC Film'in yapımcılığını, dağıtımcılığını ise Chantier Film'in üstlendiği 'Hayalet Dayı', 13 Şubat 2015'de beyazperdede sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.  



'HAYALET DAYI'



Aşırı ucuz, mobilyalı, köhne bir konak bulan Caner (Caner Özyurtlu) ve Ozan'ın (Ozan Özcan) ve bu durumla ilgili mutlulukları sadece bir gece sürer. İki kişi girdikleri evde üç kişi olarak kahvaltıya oturan gençler, daha önce benzerini görmedikleri bir ‘Dayı’ ile tanışırlar. Bu olağanüstü durum karşısında ilk başta dehşete düşen iki arkadaş, kısa bir zaman sonra evin asıl sahibi olan 'Hayalet Dayı' ile kanka olurlar. Türlü türlü huyları olsa da oldukça sevgi dolu olan bu dayıya alışan Caner ile Ozan, kısa zaman sonra kendilerini 'Hayalet Dayı'nın derdine çare aramaya adar ve onu huzura kavuşturmak için kolları sıvarlar. 



İşte, 'Hayalet Dayı'nın fragmanı:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin