Pendik'te kızını katleden Habip Öztürk herkese şiddet uygulamış

İstanbul'un Pendik ilçesinde dün inanılmaz bir vahşet yaşanmıştı. Habib Öztürk adlı bir baba 7 yaşındaki kızını boğazını keserek öldürmüş, aynı bıçakla da intihar girişiminde bulunmuştu. Hayatını kaybeden 7 yaşındaki D.Ö'nün cenazesi bugün dedesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınırken, katliamla ilgili yeni bilgiler de geldi. Habip Öztürk'ün eşine ve kayınvalidesine de daha önce şiddet uyguladığı, çalışmak için gittiği Arnavutluk'tan da yaklaşık 1.5 ay önce döndüğü öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Pendik'te kızını katleden Habip Öztürk herkese şiddet uygulamış

Pendik'te babası tarafından öldürülen 7 yaşındaki D. Ö'nün cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan dedesi Yaşar Özdemir tarafından alındı. 

Pendik'teki evinde 7 yaşındaki kızının boğazını keserek öldüren, Habip Öztürk, aynı bıçakla intihar girişiminde bulunmuştu.

Habip Öztürk'ün eşine ve kayınvalidesine de daha önce şiddet uyguladığı, çalışmak için gittiği Arnavutluk'tan da yaklaşık 1.5 ay önce döndüğü öne sürüldü.

 Kadın kuaförü Habip Öztürk aralarındaki sorunlar nedeniyle bir süredir eşi ile aynı evde yaşamadığı ve işsiz olduğu öğrenildi.

Öztürk'ün Cinayeti işlemeden önce de sosyal medya hesabından kızı ile fotoğraf paylaştığı, o fotoğrafa 'Seni çok seviyorum güzel kızım' yazdığı ortaya çıktı.

Pendik'te kızını katleden Habip Öztürk herkese şiddet uygulamış - Resim : 2

Dedesi tarafından alındı

Babası tarafından öldürülen D.'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan dedesi tarafından alındı. 7 yaşındaki D.Ö'nün cenaze namazı kılınmak üzere Tepebaşı Camii'ne götürüldü. İntihar girişiminde bulunan Habip Öztürk'ün hastanedeki tedavisi devam ediyor. 

Habip Öztürk'ün komşusu "Biz seslerini duyduk, biz sese çıktık. Çok iyi insanlardı, eşiyle birlikte çalışıyorlardı. Güzel çalışıyorlardı sonradan ne olduğu bilmiyoruz, biz de iki senedir köydeydik. Önce çocuğu kesmiş, sonra da kendini kesmiş. Bir de yardım istemiş sonrasında" dedi.

Pendik'te kızını katleden Habip Öztürk herkese şiddet uygulamış - Resim : 3

7 yaşındaki Defne toprağa verildi

Küçük Defne'nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Pendik'te bulunan Hacı Hasan Büyük Yılmaz Camii'ne getirildi. Cenazeye 7 yaşındaki Defne'nin ailesi ve çok sayıda aile yakını katıldı. Ayakta durmakta güçlük çeken anne Havva Öztürk gözyaşı döktü. Küçük kızın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kavakpınar Koca Mezarlığı'na defnedildi. 

Etiketler pendik katliam ölüm
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin