'Pazar günleri gazete alma ve okuma alışkanlığını yeniden sağlayacağız!'

Milliyet Ekler Yayın Yönetmenliği’nden sonra Hürriyet gazetesi yazı işleri müdürlüğü yaptım. Yaklaşık 1.5 yıl önce işten ayrılmıştım. Bu teklif geldikten sonra yaklaşık iki hafta kadar önce İK, geçen hafta da Ahmet Hakan ile görüşerek birlikte karar verdik. Önümüzdeki hafta da başlayacağım bir aksilik olmazsa.

Google Haberlere Abone ol
'Pazar günleri gazete alma ve okuma alışkanlığını yeniden sağlayacağız!'

Bıraktığınız Hürriyet Gazetesi'ni nasıl buldunuz, son gelişmeler hakkında neler düşünüyorsunuz?

- Hürriyet’in içinde bulunduğu durumla ilgili şu an bir şey söyleyemem, içinde değilim ama bu aslında Hürriyet değil Türk basının durumuyla ilgili bir soru herhalde. İnternet dahil, siz, biz, Türk basınının durumu konuşulmalı, Hürriyet’e özel bir durum değil.

Projeleriniz var mı, açıklar mısınız?

- Hürriyet Ekler her zaman zaten çok önemli bir markadır. Oradaki herkes zaten harika işler yapıyorlar. Çoğunu tanıyorum, birlikte çalıştıklarım da oldu, dışarıdan çok beğenerek takip ettiklerim de… Aynı çizgide devam edeceğiz.

Planlarımızı, belki yenilikleri önce ekiple, yayın yönetmenimle ve gazeteyle paylaşmak isterim, şu anda size anlatmam olmaz. Ama pazar günleri zevkle gazete okuma alışkanlığını artırmak, geri getirmek için elimizden geleni yapacağımızı, öyle içerikler hazırlayacağımızı söyleyebilirim.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin