Patlama anı kamerada. Küçükçekmece'de meydana gelen doğalgaz kaynaklı patlama anı böyle görüntülendi

İstanbul bugün bir patlamayla sarsıldı. Küçükçekmece'deki bir binada patlama meydana geldi. Doğalgaz kaynaklı patlamada ölü ve yaralılar var. İşte patlama anı...

Google Haberlere Abone ol
Patlama anı kamerada. Küçükçekmece'de meydana gelen doğalgaz kaynaklı patlama anı böyle görüntülendi

Küçükçekmece'de bir binada meydana gelen doğalgaz patlamasında 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Patlamanın meydana geldiği anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Patlama, Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Divan Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın bodrum katında meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler olay yerinde çalışmalarını sürdürürken patlama nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Patlama anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul Valiliği tarafından konuya dair yapılan açıklamada, "Küçükçekmece  Atatürk Mahallesi Divan Sokak’ta meydana gelen ve ilk belirlemelere göre doğalgaz kaynaklı olduğu tespit edilen patlama sonucunda 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Olayda ikisi ağır olmak üzere toplam 5 vatandaşımız da yaralanmış olup olayla ilgili tahkikat devam etmektedir" denildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin