'Paramparça'da Cihan'ı şok eden olay ne? İşte fragman

Star TV'de ekrana gelen dizinin 62. bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Paramparça'da Cihan'ı şok eden olay ne? İşte fragman

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘‘Paramparça’nın dün akşam (Pazartesi) yayınlanan 62’inci bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.



CİHAN ŞOKE OLDU

'Paramparça'da Cihan'ı şok eden olay ne? İşte fragman



Harun, Dilara ve Demir’i havaalanına getirdi. Ona, hemen buralardan gidip, mutlu bir aile olarak hayatlarına devam etme vaadinde bulundu. Hazal’ın, Ayşe’nin hastası olduğunu öğrenen Maide Hanım, üstü kapalı bir şekilde Ayşe’nin Cihan ile tanışıklığını sorguladı. Cihan, Ayşe’ye sürpriz yapmak için habersizce evine gitti. Evde, Ayşe’nin arkadaşı Tuğrul’u gören Cihan büyük bir şok yaşadı. Deniz, babası Burhan’a Rahmi Bey’in yaptıklarını anlattı. Burhan, Rahmi Bey’den intikam almak için onu en zayıf yerinden, kumar tutkusundan yakaladı. Harun, Dilara’dan Cihan’la bir an önce konuşmasını istedi. Emrah, Dilara’nın Demir’le birlikte Harun’un arabasından inerken resimlerini çekti. Gazeteci Görkem, Cihan, Dilara ve Demir’in resmini çekip, ‘Gürpınar Ailesi’nin hafta sonu mutluluğu’ başlığı ile internete koydu. Haberi gören Harun şoke oldu. ‘Paramparça’nın 62’inci bölümündeki bu anlar #kalbimparamparça hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.



YENİ BÖLÜM DE HEYECAN DOLU

'Paramparça'da Cihan'ı şok eden olay ne? İşte fragman - Resim : 2


Cihan, Dilara ve Demir’in mutluluk pozunu gören Harun ne yapacak? Cihan, Dilara’nın Harun’la görüştüğünü öğrenecek mi ? Ayşe ile Cihan’ın arası açılacak mı? Maide Hanım’ın planları tutacak mı? Tüm bu sorular ‘Paramparça’nın  25 Nisan Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.





"'Paramparça'da Cihan'ı şok eden olay ne?" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin