Özgür Ozan'dan Şevket Çoruh açıklaması! Arka Sokaklar'da Mesut'un gidişinin ardından neler değişti?

Özgür Ozan katıldığı bir YouTube yayınında Arka Sokaklar dizisindeki rol arkadaşı Şevket Çoruh ile alakalı konuştu. Sosyal hayatta yakın arkadaşı olan Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'dan ayrılmasına üzüldüğünü belirten Özgür Ozan, Mesut karakterinin diziye dönme ihtimali hakkında da konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Ozan'dan Şevket Çoruh açıklaması! Arka Sokaklar'da Mesut'un gidişinin ardından neler değişti?

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban karakterini oynayan Özgür Ozan, İnci Sözlük'ün YouTube yayınına konuk oldu. Özgür Ozan, Arka Sokaklar'da Mesut Komiser rolünü oynayan ve diziden ayrılan Şevket Çoruh hakkında konuştu.

ÖZGÜR OZAN'DAN ŞEVKET ÇORUH AÇIKLAMASI

Ünlü oyuncu, aynı zamanda yakın dostu da olan Şevket Çoruh'un ayrılışı hakkında şunları söyledi:

"Şevket Çoruh'un gidişi tabi ki müthiş bir kan kaybı oldu. Ne bileyim, bir defa benim tadım kaçtı. Gitmeseydi, olmasaydı sonumuz böyle. İlk anlaşmayı ben yapmıştım. Benden sonra görüştüğü / anlaşmasını yapamadığı için ben (dizide) kaldım. Zannetmesinler ki... Kimse kimseyi yarı yolda bırakmış değil. Kardeşliğimiz, arkadaşlığımız her zaman bakidir. Dizi o... Biz dışarıda zaten her zaman görüşüyoruz.

Şevket Çoruh'un bir daha diziye dönme ihtimali yok. Şevket Çoruh bir yerden ayrıldıysa bir daha asla geri dönmez. Dizide çok özlüyorum."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin