Özgü Namal yasını bitirdi... Yeniden aşık oldu. İşte aşkın ilk karesi...

3 yıl önce eşini kalp krizi nedeniyle kaybeden ünlü oyuncu Özgü Namal uzun süredir ekranlardan uzak kalarak acısını yaşıyordu. Yas sürecini bitirip ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncunun ekranlara dönmesi ile birlikte aşk iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Google Haberlere Abone ol
Özgü Namal yasını bitirdi... Yeniden aşık oldu. İşte aşkın ilk karesi...

Kurtlar Vadisi, Merhamet, Hanımın Çiftliği gibi reyting rekortmeni dizilerde başrol oynayan ünlü oyuncu Özgü Namal 10 yıl aradan sonra setlere geri dönmeye hazırlanıyor.

2014 yılında Ahmet Serdar Oral'ı kalp krizi nedeni ile 2020 yılında kaybeden Namal, çocukları Nefes ve Elem ile vakit geçirerek acısını atlatmaya çalışıyordu.

Evlendikten sonra eşiyle Muğla'da hayat kuran ünlü oyuncu, oyunculuğunun zirve zamanlarında oyunculuğu bırakmıştı.

Yas sürecini geride bırakmaya çalışan Özgü Namal hem istanbul'a hem de setlere geri dönmeye hazırlanıyor. Özcan Deniz ile başrol paylaşacak olan ünlü oyuncu "Kızıl Goncalar" dizisi ile ekranlarda hayranları ile buluşacak.

3 yıldır yaşadığı acıyı geride bırakmaya çalışan ünlü oyuncu hakkında bomba gibi bir iddia daha gündeme düştü.

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu, güzel oyuncunun yaz aylarında Bodrum'da tanıştığı turizmci Ferman Bey ile yeni bir ilişkiye başladığını iddia etti.

Taze çiftin aşkına yönelik iddialar ise geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir AVM çıkışında çekilen görüntülerle öne sürüldü.

Özgü Namal yasını bitirdi... Yeniden aşık oldu. İşte aşkın ilk karesi...

Etiketler özgü namal aşk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin