Özel ve Akşener telefonda ne konuştu? TV100 editörü Betül Araz canlı yayında açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti lideri Meral Akşener arasında geçen telefon görüşmesinin detaylarını TV100 editörü Betül Araz, Ece Üner ile Ana Haber'de  açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Özel ve Akşener telefonda ne konuştu? TV100 editörü Betül Araz canlı yayında açıkladı

Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında gerçekleşene telefon görüşmesi siyasetin gündemi oturdu. tv100 editörü Betül Araz, Ece Üner ile Ana Haber'de Özel ve Akşener arasındaki görüşmeyle ilgili detayları aktardı.

Araz “Özel içtenlikte telefon görüşmesinde “Bizim çok özel bir hukukumuz var, ben ona genel başkan dediğimde o bana ‘ablam’ demem gerektiğini söylüyordu. Geçen bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Beni ‘hayırlı olsun’ demek için aradı. O görüşmede bana ‘genel başkan’ dedi ben de ‘şimdi olmadı bu dedim’, güldük” dediğini aktardı. Özel, Akşener’in kendisine bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunacağını söyledi. Özel, sadece Akşener değil diğer liderlerle de görüştüğünü söyledi. Akşener’den henüz bir randevu talebinin gelmediğini, yakın süreçte yüz yüze görüşme gerçekleştireceklerini söyledi." ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin