Oy sayımı sırasında ölüm. Parti görevlisi oy sayımı esnasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

İkinci tur oylaması için Artvin Şavşat'ta kurulan sandıkta parti görevlisi olan 60 yaşındaki Meydan Kaya sayım sırasında fenalık geçirdi. Kalp krizi geçiren Kaya, kurtarılamadı.

Google Haberlere Abone ol
Oy sayımı sırasında ölüm. Parti görevlisi oy sayımı esnasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Artvin'in Şavşat ilçesinde, oy sayımı esnasında fenalaşarak kalp krizi geçiren parti görevlisi Meydan Kaya (60), hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci oylaması için ilçeye bağlı Ilıca köyünde kurulan sandıkta parti görevlisi Meydan Kaya, oy sayımı sırasında aniden fenalaştı. Kaya, çevredekilerce konulduğu özel araçla, çağrılan ambulansa yetiştirilmeye çalışıldı. Yolda sağlık görevlilerine teslim edilen ve yapılan ilk müdahalede kalp krizi geçirdiği belirlenen Kaya, kurtarılamadı. Cenaze, otopsi için Şavşat Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Köy muhtarı Cevat Sancar, "Oy verme işlemi devam ederken biraz rahatsız olduğunu ifade etti. Sandıklar açılıp, oy sayımı yapılırken aniden fenalaştı. Hemen ambulans çağırdık. Köyümüz ilçeye uzak olduğundan, özel bir araçla ambulansa erken ulaşmak yola çıktık. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı ama hayata döndüremediler. Çok üzgünüz" dedi. (DHA)

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin