Otomobilinde silahlı saldırıya uğrayan yaralı olay yerinden kaçtı: İstanbul Bağcılar'da park halindeki otomobile saldırı

İstanbul Bağcılar'da park halinde bulunan bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası şüpheliler olay yerinden kaçarken, kurşunların hedefi olan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralı olarak aracından indi ve kaçtı.

Google Haberlere Abone ol
Otomobilinde silahlı saldırıya uğrayan yaralı olay yerinden kaçtı: İstanbul Bağcılar'da park halindeki otomobile saldırı

Bağcılar'da, park halinde bulunan otomobile kişi ya da kişiler tarafından tabancayla ateş açıldı. Otomobilde bulunan ve yaralanan kişi ile şüpheli ya da şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Olay, saat 22.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz şüpheli ya da şüpheliler, park halinde bulunan bir otomobilin içinde oturan ve ismi öğrenilemeyen kişiye tabancayla ateş açtı. Açılan ateş sonucu otomobilde bulunan kişi yaralandı. Yaralı daha sonra araçtan inerek kayıplara karıştı.

ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET ETTİ

Bu sırada, saldırıyı düzenleyen şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemede, ateş açılan otomobile çok sayıda kurşun isabet ettiği belirlendi. Çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen ekipler, otomobilde bulunan ve yaralanan kişi ile saldırıyı düzenleyen şüpheli ya da şüphelilerin kimliğini tespit edip yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin