Otomobil markası iletişim ajansını seçti

Aston Martin Türkiye'deki çalışmalarını hangi ajansla yürütecek?

Google Haberlere Abone ol
Otomobil markası iletişim ajansını seçti

Dünyanın önde gelen lüks otomobil markalarından Aston Martin, Türkiye’deki kurumsal iletişim çalışmaları doğrultusunda Optima İletişimi tercih etti.



Aston Martin Türkiye ofisinin, tüm kurumsal iletişim çalışmaları ve medya ilişkileri Optima İletişim tarafından sürdürülecek.



Sektörde 15 yıllık bir deneyime sahip olan Optima İletişim de kendisini şöyle tanmlıyor:



Optima İletişim olarak 15 yıldır müşterilerimize sunmayı başardığımız etkin ve inovatif çözümler sonrasında elde ettiğimiz ideal sonuçlar ile kurumsal iletişim alanına farklı bir yaklaşım ve bakış açısı getirmekteyiz.



Müşterilerimizin stratejik ortağı olarak uluslararası hizmet kalite standartlarındaki uzmanlığımızı; hedef kitle nezdinde algılarını farklılaştıracak, kalıcı değerler katarak müşterilerinin rekabet gücünü güçlendirmek ve ticari başarılarını artırmak için kullanır. 



Müşterilerimizle uzun yıllar çalışabilme özelliğimiz ve geleneğimiz sayesinde oluşan güçlü bağlarımız, masanın iki farklı tarafında oturuyor olsak da, birbirimizi aynı takımın parçaları olarak tamamlamaktadır. İletişim ajansı olmanın sadece medya ilişkileri olmadığına inanan ve müşterisinin her alanda doğru yönlendirilmesi ilkesine bağlı, mesleğine bir yaşam biçimi algısıyla yaklaşan, sürekli kendini yenilemeye özen gösteren ve müşterisi ile kazan – kazan felsefesi standartlarında iletişim içinde olan Optima İletişim bugün, farklı sektörlere ait geniş bir yelpazede hizmet veren ulusal ve uluslararası markalara kurumsal iletişim danışmanlığı hizmeti vermektedir.



Optima İletişim kuruluşundan günümüze Turizm - Otelcilik ve İşletmecilik alanında; İstanbul Doors Restaurant Group (AJIA, Vogue, Anjelique, DaMario), Borsa Restaurant Group (Loft ve Borsa restaurant), Rahmi M. Koç Müzesi, Kemer Country Club, Setur, Bookin Turkey, Boston Conculting Group, Global Yatırım Holding ve tüm iştirakleri (Liman Grubu, Enerji Grubu, Gayrimenkul Ortaklığı,Menkul Değerler) Perakende Sektöründe; Burger King, çiceksepeti.com, frutation, magicgift, Vatan Bilgisayar, Yargıcı, English Home, Roberto Bravo, Hiref, Atlas Halı Otomotiv sektöründe; Chrysler, Jeep, Dodge, Birmot, Ulusoy, Otokoç, Autopia, Eğitim Sektöründe; Kadir Has Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, İzmir Türk Koleji, Wall Street Institude, Alışveriş Merkezi; CEFIC Turkey, Capacity AVM , Galleria AVM, Carousel AVM, Pelican Mall AVM, Autopia, Sağlık sektöründe; Bahçeci Sağlık Grubu, İnşaat Sektöründe; BAY İnşaat, Terassu, F2 Evleri gibi alanında sektör lideri olma özelliğine sahip firmalar ile uzun yıllar aynı ekibin parçası olarak çalışma şansı yakalamıştır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin