Otel havuzu kana büründü! Danimarka'dan koşa koşa cinayet işlemeye gelmiş

Kan donduran olay, Nevşehir’in Avanos ilçesinde bir otelde meydana geldi. Danimarka'da yaşayan Yaşar Timur, Türkiye’ye tatile gelen 3 yıl önce boşandığı Zübeyde Timur ile kızları 7 yaşındaki Hatice Timur’u otelin havuzunda bıçaklayarak öldürdü. Yaşar Timur'un, Danimarka'dan Türkiye'ye kadar Zübeyde Timur ve kızını takip ettiği ortaya çıktı. Yaşar Temur, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Otel havuzu kana büründü! Danimarka'dan koşa koşa cinayet işlemeye gelmiş

Danimarka’da yaşayan Zübeyde Timur, kızı 7 yaşındaki Hatice’yi de yanına alarak bir süre önce memleketleri Adana'ya geldi. Timur, buradan da Nevşehir'in Avanos ilçesine giderek, bir otele yerleşti. Bunu öğrenen Zübeyde Timur’un 3 yıl önce boşandığı, akrabası da olan Yaşar Timur da önce Adana’ya geldi, buradan da otomobille kızı ve eski eşinin konakladığı Avanos’taki otele geçti.

OTELİN HAVUZUNDA ESKİ EŞİNİ VE KIZINI BIÇAKLADI

Aynı zamanda Danimarka vatandaşı da olan Yaşar Timur, bugün saat 14.30 sıralarında otelin havuzunda yüzerken bulduğu eski eşiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Yaşar Timur, yanındaki bıçağı çekip Zübeyde Timur ile kızını havuzda bıçaklayarak kaçtı.

Otel havuzu kana büründü! Danimarka'dan koşa koşa cinayet işlemeye gelmiş

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, Zübeyde Timur ile kızı Hatice Timur'un öldüğünü belirledi. Anne ve kızının cansız bedenleri, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Otel havuzu kana büründü! Danimarka'dan koşa koşa cinayet işlemeye gelmiş - Resim : 2

POLİSİ ARAYARAK TESLİM OLDU

Olayın ardından kaçan Yaşar Timur, polisi arayarak teslim olmak istediğini söyledi. İlçenin Altınpınar köyünde teslim olan Timur, gözaltına alındı.

Otel havuzu kana büründü! Danimarka'dan koşa koşa cinayet işlemeye gelmiş - Resim : 3

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPMIŞ

Yaşar Temur'un (53), eski eşi ve kızını öldürdükten sonra sosyal medyadan paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Temur'un sosyal medya hesabındaki paylaşımda, "Beni tanıyan herkese sesleniyorum. Sakın beni bir cani olarak görmeyin. Bana yapacak başka çare bırakmadılar. Ben kızına kıyacak kadar cani biri değilim. Ama onu anasız babasız tek başına bırakamazdım. Bu şerefsizlerin dünyasında ne yapardı? Kimin eline kalırdı? Şimdi en azından günahsız cennete gidecek. Onun bütün vebali günahı benim boynuma. Ben yapmam gerekeni yaptım. Hiçbir pişmanlığım yok. Anası, babası, kardeşi, bacısı ve benim 3 sıpam, ortadaki bütün pisliği bilmelerine rağmen o şerefsizin arkasını tuttular. Bana bin türlü oyun oynayıp her türlü iftirayı attılar. 1.5 yılda yaşadığımı bir Allah bilir bir ben bilirim. Hepsi bir olup beni yalnızlığın ve çaresizliğin içine attılar. Başta hacca karısı olmak üzere, bu konuda hakkıma giren hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Allah'ın huzurunda hesaplaşacağım. Ekte yayınlayacağım ses kaydını, anası, babası hepsi dinlediler fakat inkar ettiler. Beni iftiracı gösterdiler. Benim alnım açık, başım dik. Yapmam gerekeni yaptım. Hiçbir pişmanlığım yoktur" ifadelerine yer verdi.

Temur, paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Ben, özellikle Türkiye'yi bekledim. Vatanımda yatar vatanımda ölürüm. Belki müebbet yiyeceğim ama bana yapacak hiçbir seçenek koymadılar. Arafat denen şerefsiz bana oyunlar oymasaydı, çocuklarım için susup, bir kenarda kahrımdan ölecektim. Ama çocuklarımın başını eğdirmeyecektim. Ama onları bana düşman ettiler. Sadece bayramdan bayrama yarım saat yanıma geldiler. Beni bayramlık baba yerine koydular. Şerefsiz dayılarından farkları yokmuş. Bu olayların tek sorumlusu arafat ve anası haccadır. Her şeyi biliyorlardı ama dilsiz şeytan oldular. Hacca hanım, ahirette iki elim yakanda olacak. Benim kaderim de böyleymiş. Ben bu zillet altında yaşayamam. Kimse bana çok görmesin. İsmail efendi de ahırdaki öküzden farkı yokmuş. Önüne veriyorlar yiyor sonra nereye sürersen oraya gidiyor. Bir kez olsun beni kenara çekipte, 'bu olayı bir de sen anlat, bir seni dinleyeyim' demedi. Hacca ne anlattıysa ona inandı ya da öyle işine geldi. Benden bu kadar. Hadi eyvallah."

TUTUKLANDI

Öte yandan, eski eşi Zübeyde ve kızı Hatice Temur'un kaldıkları otele 19 Temmuz'da geldikleri, Yaşar Temur'un ise 1 gün sonra otele gelerek konakladığı öğrenildi. Eski eşini ve kızını öldürdükten sonra polise teslim olan Yaşar Temur, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin