Okul için evden çıkan anne kız hayatını kaybetti. Geriye kalanlar yürek burktu

Kocaeli'nin Gölçük ilçesinde yaşanan olayda freni boşalan işçi servisi anne ve kızına çarptı. Anne ve kızdan geriye kalanlar görenlerin yüreğini burktu. 

Google Haberlere Abone ol
Okul için evden çıkan anne kız hayatını kaybetti. Geriye kalanlar yürek burktu

Kocaeli'nin 1 Mart Caddesi'nde 08.00 sıralarında meydana gelen kazada iddiaya göre Ü.O. idaresindeki 41 P 9013 plakalı işçi servisinin rampa aşağı inerken freni boşaldı. Araç kontrolden çıkınca Ayfer Başkurt ve 5 yaşındaki kızı Nur Eylül'e çarptı. Kazada servis şoförü de dahil olmak üzere 5 işçi de yaralandı.

Olay yerine kısa sürede sağlık, itfaiye ve polis ekipleri geldi. Kontrolleri yapan ekipler anne Ayfer Başkurt'un öldüğünü tespit etti. 7 yaşındaki yaralı Nur Eylül ise ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Ancak müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Nur Eylül ve annesi Ayfer Başkurt'tan geriye ise olay yerindeki terlik ve ayakkabı kaldı. Acı kare görenlerin yüreğini burktu. Kazanın Ayfer Başkurt'un kızı Nur Eylül'ü okula götürdüğü esnada gerçekleştiği öğrenildi.

"ÇIĞLIK SESLERİ DUYULUYORDU"

Sesi duyup dışarıya çıktığını belirten görgü tanığı Neslihan Akşahin, "Saat 08.00 sıralarıydı. Ben çığlık seslerini duyup balkona çıktım. Koşarak aşağıya indim. Çocuğa müdahalede bulunuyorlardı. Ben indiğimde çocuk ölmüştü. Aşağıya baktığımda kadını gördüm. Otobüste de çığlık sesleri duyuluyordu. Otobüsten de insanları indirmeye çalışıyorlardı, camı patlatmaya çalışıyorlardı. İtfaiyeyi aradık" dedi.

Servis aracı ise olay yerindeki geniş çaplı incelemelerin ardından bölgeden kaldırıldı.

Okul için evden çıkan anne kız hayatını kaybetti. Geriye kalanlar yürek burktu

 

Kaynak: İHA
Etiketler kaza anne kızı Kocaeli
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin