Okan Buruk'tan, Adana Demirspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalar: VAR mı çağırmıyor yoksa söylüyor da hakem mi gitmiyor, bunu çok merak ediyorum

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray sahasında ağırladığı Adana Demirspor'u 2-0 mağlup ederek en yakın takipçisi Fenerbahçe'yle puan farkını dokuza çıkardı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk'tan, Adana Demirspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalar: VAR mı çağırmıyor yoksa söylüyor da hakem mi gitmiyor, bunu çok merak ediyorum

Galatasaray sahasında ağırladı Adana Demirspor'u, Fredrik Midtsjö ve Nicolo Zaniolo'nun golleriyle 2-0 mağlup ederek milli aranın ardından lige galibiyetle döndü.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk maç sonrası hakemleri hedef alan açıklamalar yaptı.

İşte Okan Buruk'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"Maçın genelinde sıkıntımız sonlandırmaktı. Özellikle sağ tarafı çok net şekilde kullandık ama bir türlü oyuncularımızı ceza sahası içinde buluşturamadık. Maç, genel olarak bizim kontrolümüzde gitse de rakibimizin de pozisyonları vardı."

"Çok net bir kırmızı kart pozisyonu vardı. Geçen hafta Konyaspor maçı, bu hafta bu pozisyon... VAR mı çağırmıyor yoksa söylüyor da hakem mi gitmiyor, bunu çok merak ediyorum. Çağırmayan hakemler cezalandırılacak mı, bunu da merak ediyorum.

''Sayın Lale Orta, hakemlerimizi alır ve VAR hakemlerimizi alır, kırmızı kartın ne olup olmadığını anlatır, bize de anlatır. Ben de net şekilde öğrenmek istiyorum. İki haftadır, hem Dubois'nın hem Mertens'in ayakları kırılabilirdi."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin