Okan Buruk sakatlanarak oyuna devam edemeyen Davinson Sanchez hakkında açıklama yaptı

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, Alanyaspor'u 4-0 yendi. Okan Buruk galibiyeti değerlendirirken sakatlanarak oyuna devam edemeyen Davinson Sanchez hakkında da açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk sakatlanarak oyuna devam edemeyen Davinson Sanchez hakkında açıklama yaptı
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray sahasında Alanyaspor'u 4-0 mağlup ederek yeniden liderlik koltuğuna yerleşti. Sarı-kırmızılıların gollerini 37'de Icardi, 45 ve 59'da Mertens ve 70'te Wilfried Zaha kaydetti. Galatasaray bu galibiyetle puanını 34 yaptı.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk galibiyeti ve sakatlanarak oyuna devam edemeyen Davinson Sanchez'in durumunu değerlendirdi.

Okan Buruk, ''Birçok şeyi maçı başından sonuna kadar iyi uyguladığımızı düşünüyorum. Top bizdeyken sahaya yayılışımız maçın başından sonuna kadar. İstatistiklere çok net şekilde yansıdı. Attığımız 4 gol, birçok pozisyonu da gole çevirebilirdik. Bizim için çok önemliydi. Ciddi bir şekilde maçı bitirdik. Taraftarımızla birlikte güzel bir maç çıkardık. Sonlandırma konusunda sorun yaşıyorduk, bunu bir parça kırdık. Birçok oyuncumuz olumlu mesaj verdi. Tek üzücü yanı Davinson'un ayağında ağrı oldu. İnşallah önemli bir şeyi yoktur'' dedi. 

''HEDEFİMİZ KAZANMAK''

Galatasaray, çarşamba günü sahasında Manchester United'ı konuk edecek. Okan Buruk kritik maç hakkında da konuştu. Buruk, "Manchester United maçını kazanarak, avantaj yakalarız. Avrupa'yı garantiliyoruz ve son maç öncesi büyük bir avantaj oluyor. Kazanmayı isteyeceğiz ama kazanamasak bile, her şey son maça kalacak. Bu maç bizin için büyük fırsat. Deplasmanda kazandık, psikolojik olarak bu bizim için avantaj, üstünlük. Biz çok heyecanlıyız. Taraftarımız heyecanlı. Uzun zamandır bu maçı bekliyorlar. Aynı oyunu ortaya koymalıyız. Bayern Münih maçı, Alanyaspor maçı, Manchester United maçı fark etmiyor. Hedefimiz kazanmak'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin