Okan Buruk, Bayern Münih mağlubiyetinin ardından konuştu: Bu geceyi üç puanla kapatabilirdik ama...

Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Bayern Münih'i ağırlayan Galatasaray birçok net pozisyondan yararlanamadı ve rakibine 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk, Bayern Münih mağlubiyetinin ardından konuştu: Bu geceyi üç puanla kapatabilirdik ama...

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı üçüncü maçta Bayern Münih'e 3-1 mağlup olarak 4 puanda kalan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bu akşam sahadan üç puanla ayrılabileceklerini söyleyen Okan Buruk, ''Bayern, Şampiyonlar Ligi'nde ikinci favori olarak gösteriliyor. Birçok kötü karar verdiğimiz ve rakibe geçiş şansı verdiğimiz pozisyonlar da verdik. Bu geceyi üç puanla kapatabilirdik ama rakibimiz şansları daha iyi değerlendirdi'' dedi.

Oyun olarak özellikle ilk yarıda büyük bir üstünlük kurduklarını söyleyen Buruk, ''Belki uzun zamandır, sadece şut olarak değil oyun olarak da Bayern'in ezildiğini izleyenler görmemiştir. İşin gerçeği tabii sonuç. Rakibimiz özellikle ikinci yarı oyunun daha çok içerisindeydi. İlk yarı net şekilde üstündük, taraftarımızın desteğiyle oyunumuz birleşti. Bireysel olarak günümüzde olsak ilk devreye 5-6 golle girebilirdik'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin