NTV'de flaş ayrılık! Hangi deneyimli isim veda etti?

15 yıldır NTV'de görev yapan başarılı isim kanalla yollarını ayırdı... NTV'de 15 yıldır görev yapan deneyimli haberci, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kanalla yollarını ayırdığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
NTV'de flaş ayrılık! Hangi deneyimli isim veda etti?

NTV'de 15 yıldır görev yapan deneyimli haberci Ilgaz Gürsoy, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kanalla yollarını ayırdığını duyurdu.

Bir dönem NTV'nin Ekonomi Servisi'nde de görev yapan Gürsoy, son olarak haftada bir gün yayınlanan Ortak Gelecek programını hazırlayıp sunuyordu.

Ilgaz Gürsoy, ayrılık haberini duyurduğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"15 yılın ardından NTV’den ayrılma kararı aldım. TRT Haber Merkezi’nde Başak Doğru ve rahmetli Can Akbel’in yanında başlayan, ardından Kanal 6, Londra’da BBC, Kanal D, Skytürk ve NTV ile devam eden 20 yılı aşkın meslek hayatımda her zaman toplumsal ve sosyal faydayı en önde gözettim. Ortak geleceğimiz için yine medya dünyasında üretmeye devam edeceğim. Yürümem gereken yeni yollar, yazmam gereken yeni hikayeler, ulaşmam gereken yeni insanlar var ve şimdi tam zamanı..."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 yılın ardından NTV’den ayrılma kararı aldım. TRT Haber Merkezi’nde Başak Doğru ve rahmetli Can Akbel’in yanında başlayan, ardından Kanal 6, Londra’da BBC, Kanal D, Skytürk ve NTV ile devam eden 20 yılı aşkın meslek hayatımda her zaman toplumsal ve sosyal faydayı en önde gözettim. Ortak geleceğimiz için yine medya dünyasında üretmeye devam edeceğim. Yürümem gereken yeni yollar, yazmam gereken yeni hikayeler, ulaşmam gereken yeni insanlar var ve şimdi tam zamanı... . Hepinize harika yorumlarınız için canı gönülden teşekkürler🙏Desteğiniz, bana olan güveniniz ve inancınız için. Çok mutlu ettiniz beni. İyi ki varsınız 🙏 Topluma, geleceğimize değer katan, ufuk açan projelerle karşınızda olmak umuduyla. Benim heyecanımı taşıyan ve bu heyecana ortak olabilecek yol arkadaşlarıyla...

Ilgaz Gürsoy (@ilgazgursoy)'in paylaştığı bir gönderi ()

ILGAZ GÜRSOY KİMDİR?

Mesleğe 1997 yılında TRT İstanbul Haber Merkezi’nde Başak Doğru ve Can Akbel’in yanında ilk admı atan Ilgaz Gürsoy, TRT1 ‘de yayınlanan Politika’nın Nabzı programının yapımcılığını üstlendi. Ardından Kanal 6 ve Kanal D Haber Merkezleri’nde muhabir olarak çalıştı. Bir süre İngiltere’de yaşamını sürdürdü. 2000 yılında BBC World Radyo ve Televizyon’da staj gördü.
Ardından SkyTürk’te 2 yıl boyunca Açık Tahta, Ekonominin Nabzı, Eko-Finans, Eksi-Artı gibi birçok ekonomi programını hazırlayıp sundu.

2005 yılından bu yana NTV’de çalışıyor. NTV’ye Haber program editörü olarak başlayan Ilgaz Gürsoy, bu dönemde Mehmet Barlas ve Emre Kongar’ın sunduğu Yorum Farkı programı ile özel yayınların editörlüğünü yaptı. Avrupa  Birliği Sürecinde Sektörler  ve Emlak programlarını hazırladı.

2006 yılında NTV Haber Merkezi’nde görevine muhabir olarak devam etmeye başladı.

2007 yılında Belçika ve Fransa’da Avrupa Birliği Eğitim Kurumları programına katıldı. 2010 yılında ise yine  Belçika’da NATO’nun gazeteciler için düzenlediği eğitim programında yeraldı.  
ABD Başkanı Trump’ın açıklamalarının hemen ardından Aralık ayında İsrail’de gelişmeleri takip etti. Batı Şeria, Beytüllahim ve Ramallah’ta sıcak bölgede yeraldı. Kudüs, Kadına Şiddet, Tüketici Hakları, İşsizlik, Ebola gibi konularda çok sayıda Yakın Plan ve Güncel Dosya hazırladı, sundu.

İl İl Seçim Nabzı İstanbul,Bursa, Muğla, Edirne gibi birçok şehirde programlar hazırladı. Canlı yayınlar yaptı.

Çevre sorunlarına yer verilen Yeşil Ekran programını hazırlayıp sundu.
Dünya Ekonomik Forumu’nda Davos’tan özel yayınlar yaptı. İsrail, Filistin, Suriye, Lübnan, Yunanistan, Rusya, Bulgaristan, İtalya, İspanya, İsviçre, Almanya, Fransa  gibi birçok ülkede sıcak haberleri takip etti.

ABD Başkanları Clinton, Obama ve Trump, Papa, Hillary Clinton gibi isimleri takip etti.
2010 yılında Mavi Marmara Gemisi’nde 9 kişinin hayatını kaybettiği olayda Adli Tıp Raporu’nu ilk kez NTV ekranında canlı yayında dünyaya duyurdu.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu Ilgaz Gürsoy, halen  Bahçeşehir Üniversitesi Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans yapıyor. Aynı zamanda  ekonomi muhabirliği, haber yazım teknikleri, tv program üretim süreci, medyada kadın temsili gibi dersler veriyor.

Etiketler NTV ayrılık veda
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin