Nöbetçi eczane nerede. İstanbul, Ankara ve İzmir'de en yakın nöbetçi eczane nasıl bulunur. Açık nöbetçi eczanelerin listesi. Nöbetçi eczane sorgulama ekranı e-Devlet

Nöbetçi eczane 7 / 24 hizmet veriyor. Hafta sonları da açık olan nöbetçi eczaneler İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehirleri için sıklıkla sorgulanıyor. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de en yakın nöbetçi eczane nasıl bulunur? Evinize en yakın nöbetçi eczaneyi e-Devlet üzerinden kolaylıkla bulabilirsiniz. İşte nöbetçi eczane sorgulama ekranı e-Devlet.

Google Haberlere Abone ol
Nöbetçi eczane nerede. İstanbul, Ankara ve İzmir'de en yakın nöbetçi eczane nasıl bulunur. Açık nöbetçi eczanelerin listesi. Nöbetçi eczane sorgulama ekranı e-Devlet

Nöbetçi eczaneler hafta sonları, resmi tatillerde ve özel günlerde açık oluyor. Birçok ilçede bulunan nöbetçi eczanelerin listesine e-Devlet üzerinden ulaşılabiliyor. E-Devlet ile hem telefondan hem bilgisayardan hem de tabletten nöbetçi eczanelerin listesi sorgulanabilir.

Nöbetçi eczanelerin listesi e-Devlet üzerinden il il ve ilçe ilçe sorgulanabiliyor. Bunun için e-Devlet uygulamasına giriş yaptıktan sonra arama kısmına  'TİTCK Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti yazın ve arayın. Nöbetçi eczane aradığınız ili seçin.

Ardından hangi tarihlerde nöbetçi eczane aradığınızı seçin ve sorgula kısmına tıklayın. Sağ üstte bulunan kutudan ilçenizi seçin. Nöbetçi eczaneler liste olarak ekranda çıkacak.

NÖBETÇİ ECZANE SORGULAMA EKRANI E-DEVLET 

İstanbul Eczacı Odası ile İstanbul ve Yalova'daki nöbetçi eczaneleri harita üzerinden görebilirsiniz. Ayrıca ilçe seçerek nöbetçi eczane listesine ulaşabilirsiniz.

NÖBETÇİ ECZANE SORGULAMA EKRANI İSTANBUL ECZACI ODASI

ECZANE ÇALIŞMA SAATLERİ 2023 

Eczanelerin çalışma saatleri değişebilir. Ancak genel olarak eczaneler saat 09.00 - 19.00 saatleri arasında açık olur.

Bütün eczaneler hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma) günü açıktır.

ECZANELER HAFTA SONU AÇIK MI KAPALI MI?

Eczaneler hafta sonu cumartesi günü 09.00 - 19.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam eder. Ancak hafta sonu pazar günleri kapalı olur.

ECZANELER NE ZAMAN KAPALI OLUR?

Eczaneler Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı gibi dini ve resmi günlerde kapalı olur. Arefe günleri ise yarım gün hizmet verir. Ancak bu günlerde nöbetçi eczaneler çalışmaya devam eder. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin