Nazlı Ilıcak'tan Sabah'ın 'Aydın Doğan' haberine sert tepki!

Nazlı Ilıcak, Sabah gazetesinin 'Aydın Doğan provokasyon yapıyor' haberine tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Nazlı Ilıcak'tan Sabah'ın 'Aydın Doğan' haberine sert tepki!

Nazlı Ilıcak, Bugün gazetesindeki köşesinde yayınlanan 'Alp Gürkan'dan acı itiraf' başlıklı yazısında Sabah gazetesini eleştirdi.



Başbakan Erdoğan'ın Soma'da bir vatandaşı tokatladığı iddia edilen görüntüleri yayınlayan Kanal D Haber'i tebrik eden Ilıcak, Sabah gazetesinin bundan rahatsız olduğunu ve gazetenin, "Maden ocağındaki patlamanın sorumluluğu, tek başına Soma Holding'in sahibi Alp Gürkan'ın üzerine yıkılsın. Tokat ve tekme görmezden gelinsin" istediğini ifade etti.



Nazlı Ilıcak, Sabah gazetesine "Ama böyle yazana gazeteci denmez ki!" sözleriyle tepki gösterdi.



Ilıcak'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:



"Tokat olayı inkâr ediliyor ama Tayyip Erdoğan markete girmeden önce, birisine "Başbakan'a yuh çekene tokat atılır" dediğini hepimiz kulağımızla duyduk. İçi dışı bir Başbakanımız niyetini belli etti. Sonra markete yöneldi, Taner Kuruca'ya el ense çekerek bir tokat attı. Kuruca, herhalde diğer yuh çekenleri temsilen tokadı yedi. Zira orada yüzlerce kişi aynı şekilde bağırıyordu.



Kanal D Haberi tebrik etmek gerekiyor. Olayı bütün teferruatıyla verdi; marketin içinden, dışından, önden, arkadan görüntüler yayınladı. Sabah Gazetesi memnun olmadı; "Aydın Doğan provokasyon yapıyor" dedi.



İstiyorlar ki yolsuzluk değil "17 Aralık darbesi" diye yazılsın. Rıza Sarraf'ın yurtdışı yasağının kaldırılmasına alkış tutulsun ya da tahliye edilince "Hak yerini buldu" manşeti atılsın. Maden ocağındaki patlamanın sorumluluğu, tek başına Soma Holding'in sahibi Alp Gürkan'ın üzerine yıkılsın. Tokat ve tekme görmezden gelinsin...



Ama böyle yazana gazeteci denmez ki! Herkes de havuz gazetecisi gibi davranmaz ki!"



Yazının tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin