Nagehan Alçı'dan tv100 canlı yayınında Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı yorumu: Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla oy alabilir

tv100'ün gündem yaratan programı Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair'de gazeteci Nagehan Alçı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Altılı Masa'nın adayı olması tartışmalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla oy alabileceğini söyleyen Alçı, Kılıçdaroğlu için de "Bu siyasetin mimarı" yorumunu yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Nagehan Alçı'dan tv100 canlı yayınında Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı yorumu: Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla oy alabilir

tv100'ün gündem yaratan programı Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair'de gazeteciler Şaban Sevinç, Nagehan Alçı, Necdet Saraç ve Avukat Serkan Toper gündemi değerlendirdi.

14 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için Altılı Masa'nın olası adayıyla ilgili tartışmaların masaya yatırıldığı programda Nagehan Alçı'nın açıklamaları gündem yarattı.    

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı hakkında değerlendirmelerde bulunan Nagehan Alçı şöyle konuştu:

"Ekrem İmamoğlu, hakikaten bir rüzgâr yaratıyor. Ekrem İmamoğlu kötü bir aday olmaz. Belki Sayın Kılıçdaroğlu’ndan bir nebze daha fazla oy bile alabilir ama bu siyasetin mimarı Kemal Kılıçdaroğlu." 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin