'Milyoner'de avukatın ünlü olma çabası'

Kelebek yazarları Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.

Google Haberlere Abone ol
'Milyoner'de avukatın ünlü olma çabası'

Kelebek yazarları Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.

Kim Milyoner Olmak İster'de avukatın ünlü olma çabası!

“Kim Milyoner Olmak İster”e katılan bir avukatın söyledikleri çok konuşuldu. “Benim kan bağıyla bağlı olduğum bir ailem yok artık. Hayatımdan çıkardım. Desteklerini talep ettiğimde alamadım. Yarışmadan kazandığım parayla onlara dava açacağım” diyen yarışmacı, Kenan İmirzalıoğlu’nun “Biz yine de annelerimizin kıymetini hiçbir zaman unutmayacağız” sözüne de şöyle karşılık verdi: “Onlar da bizim kıymetimizi unutmasınlar!” Magazin Konseyi, sosyal medyada çok konuşulan bu sözleri yorumladı...

Ömür Gedik: Kenan İmirzalıoğlu çok sabırlıymış, onu sabır abidesi ilan ediyorum. Israrla “Türkiye’de anne babaların yüzde 90’ı saygıyı hak etmiyor” diyen yarışmacı karşısında soğukkanlılığını koruduğu için. Kenan’ın başta kendi annesi olmak üzere tüm annelere ne kadar saygı ve sevgi dolu olduğunu bilirim. Tüm söylediklerinin altına ben de imzamı atıyorum ve kendisini tebrik ediyorum.

Cengiz Semercioğlu: Yarışmacı bizim alışık olmadığımız aile kavramlarını ortaya koyduğu için hepimiz şaşırdık. Haklı olduğu yanlar olabilir ama bilmiyor ki, hiçbir şey aile sevgisinden daha iyileştirici olamaz. Aile bağlarının değerini öğrenememiş ne yazık ki.

Onur Baştürk: Cesur bir çıkış, biraz da ünlü olma çabası. Daha önce benzerini duymadığım bir dava bu. Ama eline ne geçecek onu merak ediyorum bu davayla. Yarası var ailesiyle o anlaşılıyor da davaya gerek var mı, tartışılır.

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin