Milan, Arda Güler transferi için her şeyi yapmaya hazır! İki yıldızını takasta kullanacak

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç yeteneği Arda Güler peşine her gün yeni bir Avrupa devini takmaya devam ediyor. Arda Güler için son olarak İtalyan devi Milan devreye girdi ve çok konuşalacak bir takas teklifi sundu.

Google Haberlere Abone ol
Milan, Arda Güler transferi için her şeyi yapmaya hazır! İki yıldızını takasta kullanacak

Ligin ikinci yarısında daha fazla forma şansı bulmasıyla birlikte klasını ortaya koyan Arda Güler için Fenerbahçe'ye transfer teklifleri yağmaya devam ediyor.

Arda Güler'in annesi Serap Güler'in geçtiğimiz günlerde paylaştığı tweet herkesin aklını karıştırdı ve Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılacağı spekülasyonlarına yol açtı. Serap Güler, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, ''Her seçim bir vazgeçiştir'' ifadelerini kullanmıştı.

Bu paylaşımın ardından İtalyan devi Milan, Arda Güler için Fenerbahçe'nin kapısını çok büyük bir teklifle çaldı. Arda Güler transferi için Fenerbahçe'ye Ante Rebic veya Divock Origi'yi vermeye hazır olan Milan'ın bonservis için de istenilen bedeli ödemeye hazır olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe ile bu sezon tüm kulvarlarda 35 maça çıkan Arda Güler 6 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Arda Güler'in Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin