MHP lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar: 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılını gerçeğe dönüştüreceğiz

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kastamonu'da önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "14 Mayıs’tan sonra hizmet kesintiye uğramamalıdır. Figüranlığa talip olan zillet partilerine Kastamonu’dan çığ gibi tepki gelmelidir. 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılını gerçeğe dönüştüreceğiz." ifadelerine yer verdi. Bahçeli, Kastamonu'nun ardından Kırşehir'de miting düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar: 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılını gerçeğe dönüştüreceğiz

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kastamonu'da "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında konuştu.

MHP Lideri Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Hamdolsun tüm felaketlere karşı direnç gösterdik. Siyasi, ekonomik ve toplumsal kriz yolu gösterenleri hayal kırıklığına uğrattık. Bartın, Sinop’un da bulunduğu Batı Karadeniz’de sellerde 100’e yakın kardeşimiz hayatını kaybetmişti.

'Bu tablo büyük bir diriliş hamlesidir'

Elbette son bir asrın felaketlerinden birini de 6 Şubat’ta yaşadık. 50 bin 500 kardeşimiz ebediyete intikal etti. Ülkemiz çetin imtihanlardan geçti. Hiçbir felakete geçit vermedik. Yıkılanın yerine çok daha sağlamını yapacağız. Tarihi yolculuğumuzu kararlılıkla sürdüreceğiz. Bizim anlayışımızda her şeyden önce Türkiye kavrayışı hakimdir.

Felaketin izleri hızla silinmiştir. 319 bin konut bir yılda bitirilmek üzere 650 bin konutun teslimi hedeflenmiştir. Bu tablo büyük bir diriliş hamlesidir. İmanın olduğu yerde imkan da vardır. Bizim için imkansız diye bir şey yoktur.

'Hiçbir insanımıza sırt çevirmedik'

Cumhur İttifakı’nın özü sağlamdır, duruşu yerli ve millidir. Biz başkalarına benzemeyiz. Yaptık mı adam gibi yaparız.

Geçtiğimiz gün inşası projelendiren köy evlerinden bir kısmının tamamlanmasına şahit olduk. Sözümüz sözdür hiçbir insanımızı açıkta bırakmayacağız. Hiçbir insanımıza sırt çevirmedik çevirmeyeceğiz.

Sel ve su baskınlarını istismar edenleri 14 Mayıs'ta şaşkına çevirecek misiniz? Nerede bu devlet diye maksatlı soru soranlara dünyanın kaç bucak olduğunu öğretecek misiniz?

'Sizlere güvenim tamdır'

14 Mayıs’tan sonra hizmet kesintiye uğramamalıdır. Figüranlığa talip olan zillet partilerine Kastamonu’dan çığ gibi tepki gelmelidir. 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılını gerçeğe dönüştüreceğiz.

Kastamonu zillet karşısında sessiz kalmadı. Bir vatan bir bayrak bir bağımsızlık aşkı vardı, kahramanlarımızın iliklerine kadar işlemişti. Kastamonulu civan mertler tarih yazmıştı. Milletin iskbali ile çırpınmalarını unutmayacağız. Kastamonulu kardeşlerim hayinlere göz açtırmadı. Çıkarcılara şans tanımadı. 14 Mayıs’ta vatanın safhında duracaktır. Sizlere güvenim tamdır.

Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi

Kılıçdaroğlu etnik ayrıştırmaya kalkışmıştır. PKK ile müzakere Kılıçdaroğlu'nun gündemindedir. Yeşil Sol Parti Kılıçdaroğlu ile yan yanadır. Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracağını Türk askerini Irak ve Suriye'den çekeceğini açıklayan Kılıçdaroğlu ile iş birliği içerisindeler. 

Ne kadar histerik tip varsa CHP'nin dibindedir. Sizlere soruyorum, haykırışınızla yedi düvele Kastamonu'nun mesajını ulaştırmanızı bekliyorum. Türkiye'nin önünü kesmek isteyen iş birlikçilere karşı aynı saftayız. Sizler vereceğiniz oylarla Türkiye Yüzyılın sayfalarını açacaksınız. 

Demokrasi ve vatandaşlık görevinizi yerine getirmek için sandığa gidecek misiniz?

Bahçeli Kastamonu’nun ardından Kırşehir’de konuştu:

Türkiye kendi gündeminin öznesindedir. Tecrübe dersiniz Cumhur İttifakı’ndadır. Türkiye’nin değerine değer katan Cumhur İttifakı’ndadır. Cumhura baş olmak oyucak değildir. Cumhura başkan olmak Kılıçdaroğlu'nun asla harcı değildir. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı PKK'dan geçmiştir.

Çankırı’nın gücünü cümle aleme gösteriyorsunuz. Kandil’e yuvalanmış PKK’nın ele başları Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapıyor. Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’yi yönetecek ne bilgisi ne kültürü vardır. Soğan diyorlar yapılan köprülere karşı çıkıyorlar.

Denize indirilen uçak gemisine kara çalıyorlar. CHP’liler ABD’yi nasıl tatmin edeceklerini düşünüyorlar. Zalimlere sinyal yakıyorlar. Zalimlerin tetikçiliğinde medet umuyorlar. Zulmü alkışlıyorlar.

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin