Meryem Uzerli'nin röportajı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı! İşte ünlü isimlerden gelen tepkiler

Meryem Uzerli yaşadığı zor günleri ve hamileliğini Ayşe Arman'a anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Meryem Uzerli'nin röportajı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı! İşte ünlü isimlerden gelen tepkiler

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinden ayrılarak Almanya'ya dönen ve son günlerde hamileliği ile çok konuşulan Meryem Uzerli yaşadığı sıkıntılı günleri Hürriyet Gazetesi'nden Ayşe Arman'a anlattı.



Sevgilisi Can Ateş'in kendisini yayına yakıştırmadığını , kendisine kürtaj yaptırmasını söylediğini ve bebeğini babasız tek başına büyüteceğini söyleyen Meryem Uzerli intihara kalkıltığını da belirtti.



Meryem Uzerli'nin röoprtajı sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok ünlü isim Meryem Uzerli'ye destek mesajları attı.



İşte o twitler ve Meryem Uzerli röportajı



@Armagan_caglayan



Meryem Uzerli röpünü okuyunca " bu piyasada bu kadar saf kalınabiliyormuş demek ki" diye düşünüyor ve hayret ediyor insan.



@GeErgen 

Son yıllarda okuduğum en etkileyici, saf gerçek roportaj @armanayse a anlatan bir anne, bir yarali aşk, kaoslar zinciri, yürekli Meryem.



@bernalacin35 

Çok etkileyici!!! @armanayse: Meryem Uzerli roportajı: 'Ben bir adam sevdim o adam aslında yoktu!'



@degirmencirfan



Antalya tv ödülleri töreninde Meryem Uzerli'yi telaşlı görmüştüm,meğer o gece neler yaşamış!Yere batsın ikiyüzlü cinsel erk ve onun şiddeti



@selin_demiratar 

Pazar sabahı gözlerimi cesareti ve samimiyeti ile dolduran kadın,iyki herkes seni tanıdı bu ülkede



@DemetAkalin



Bende röportajı okuyan herkes gibi gidip Meryem'e sarılmak istiyorum aferim benim koca yürekli kızıma.Gercekleri gösterdigi için bu sahane, ağlamktan helak eden röportaj için de kocaman alkıs @armanayse



@esinovet



Meryem Uzerli roportaji Turkiye de kadin ve erkek ikiskisinin yalnizligini ve hastalikli iliskisini gozler onune seriyor..



İşte Meryem Uzerli'nin Ayşe Arman'a verdiği röportajdan çarpıcı detaylar



Ayşe Arman: İntihara kalkıştığın gerçekten doğru mu?



Meryem Uzerli: Evet doğru.



Ayşe Arman: Odada yalnız mıydın?



Meryem Uzerli: Hayır, Can yanımdaydı. Balkondan atlamak istedim çünkü son çarem, artık gitmekti. Yok olmak, ölmek... Kendimi öldürüp kurtulmak istedim. Kafaca hastalandım ben…



Ayşe Arman: Can Ateş’le nasıl tanıştın?



Meryem Uzerli: Nebahat Çehre ile çalışıyordum biliyorsun, gerçekten büyük bir sanatçı, o bizi tanıştırdı…



ŞOK OLDUK



Ayşe Arman: Can Ateş'in hamileliğine tepkisi ne oldu?



Meryem Uzerli: İkimiz de şok olduk, sadece birbirimize bakıyoruz. Çünkü ikimiz de hiç beklemiyorduk. Bisikletlerimizi alıp, parka gittik. Oturduğumuzda, “Benim zaten iki çocuğum var. Bu çocuğu istemiyorum. Kabul edemem. Kürtaj olman lazım. Senin için de en iyisi bu değil mi?” dedi. Ben susuyorum, o devam ediyor: “Ayrıca biliyorsun, birileri bunu öğrenirse kötü olur. Dizi de sana dava açar. Hamile olduğun için diziyi bıraktın sanırlar. Kimse sana inanmaz. Bu bebek her şeyi mahveder. Kesinlikle kürtaj yaptırmalısın!”



BEKLENTİM YOK



Ayşe Arman: Peki psikologlar, zaten zor bir süreç yaşadın, hamilelik daha da zorlaştıracak diyorlar mı?



Meryem Uzerli: Onlar, bana “Niye bu çocuğu doğurmak istiyorsun?” diye sorular sordular. Çünkü bazı kadınlar, adam geri gelsin ya da daha çok sevsin diye çocuk dünyaya getiriyorlar. Uzun uzun tartıştık tüm bunları. Onlar da ikna oldu. Gerçekten hiçbir beklentim yok. 31 yaşındayım, hayatta hiçbir şeyin garantisi yok, belki bir daha hamile bile kalamayabilirim. Ailemdeki kadınların bu konuda sağlık sorunları da oldu, ben yoluma bebeğimle devam edeceğim.



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin