Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’ye 5 ay hapis cezası verildi

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’ye 5 ay hapis cezası verildi. İnce, "5 ay değil, 500 yıl da verseniz; FETÖ’ye de size de yine direnir, yine direniriz" ifadelerini kulandı. İnce akşam saatlerinde Twitter hesabından ikinci bir açıklamada bulundu, iktidarın FETÖ ile mücadelesinin yalan olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’ye 5 ay hapis cezası verildi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kendisine 5 ay hapis cezası verildiğini açıkladı.

İnce paylaşımında, “10 yıl önce AKP FETÖ ortaklığında organize edilen Silivri’deki kumpas davalarında hukuksuzluklara direndiğim için bugün hakkımda 5 ay hapis cezası verilmiş. 5 ay değil, 500 yıl da verseniz; FETÖ’ye de size de yine direnir, yine direniriz” ifadelerini kullandı. 

 

"FETÖ İLE MÜCADELENİZ YALAN"

İnce Twitter hesabından ikinci bir açıklamada bulundu. İnce ikinci açıklamasında, "Silivri’deki Ergenekon duruşmasında FETÖ’cü mahkeme başkanının kararlarına direndiğim için hapis cezası aldım. Bu mudur FETÖ ile mücadele? FETÖ sizin ruhunuza, aklınıza işlemiş!Mücadeleniz de kandırılmışlığınız da yalan." dedi.

İşte İnce'nin o tweeti:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin