Melike Şahin öğretmenlere vereceği konseri iptal etti. Açıklamalar peş peşe geldi...

Ünlü şarkıcı Melike Şahin, öğretmenler için organize edilen konserde 3 saat boyunca öğretmenleri bekletip rüzgar bahanesiyle konseri iptal etti. Açıklamalar peş peşe yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Melike Şahin öğretmenlere vereceği konseri iptal etti. Açıklamalar peş peşe geldi...

Ünlü sanatçı Melike Şahin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen öğretmenler için tertip edilen etkilikte rüzgarı bahane ederek konsere çıkmadı.

Belediye açıklamasında sanatçının ısrarla rağmen konsere çıkmayı reddettiği belirtildi. Şahin ise hava şartları yüzünden ortak karar alınarak konserinin iptal edildiğini söyledi.

İBB Kültür Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada da , sanatçının rüzgarı bahane ederek konsere çıkmadığının altı çizildi.

Melike Şahin öğretmenlere vereceği konseri iptal etti. Açıklamalar peş peşe geldi...

Yapılan açıklamada ”Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin’in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz.” denildi.

Melike Şahin öğretmenlere vereceği konseri iptal etti. Açıklamalar peş peşe geldi... - Resim : 2

Feshane alanındaki konserinin iptal edilmesi hakkında açıklama yapan Melike Şahin ” Çok üzgünüm bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış hem belediye hemde ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Benimle bir alakası yok ” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin