Mehmet Ali Erbil de tayt polemiğine dahil oldu: Kilolu olan tayt giymesin

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ile Tiktok üzerinden konuştuğu görüntüler ile gündeme gelen ancak daha sonra konuştuğu kişinin gerçekten Cristiano Ronaldo olmadığı öğrenilen Mehmet Ali Erbil, Nükhet Duru'nun başlattığı tayt polemiğine dahil oldu. İsim dahi veren Mehmet Ali Erbil, "Kilolu insanlar tayt giymesin" yorumunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ali Erbil de tayt polemiğine dahil oldu: Kilolu olan tayt giymesin

Mehmet Ali Erbil eski günlerine geri döndü. Geçtiğimiz akşam iki genç kadın ile görüntülenen Erbil, Tiktok uygulamasında yaşadığı Cristiano Ronaldo olayı hakkında konuştu. Mehmet Ali Erbil, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo olduğunu sandığı bir kişi ile Tiktok'ta sohbet etmiş ve kandırıldığını fark etmemişti.

Erbil, "TikTok'ta canlı yayın yaparken birden Cristiano Ronaldo ile karşılaştım. Önce selamlaştım, beni tanıdı. Eşi ve çocukları vardı yanında. Ona el salladım. 'Fenerbahçe'ye gel' dedim. Fake hesap da olabilir ama Dubai'deydi. Yaşı kaç olursa olsun 40 yaşında da olsa o disipliniyle isterim ki Fenerbahçe'ye gelsin. Ali Koç için hayal yok, o istese alır" dedi.

'KİLOLU OLAN TAYT GİYMESİN'

Nükhet Duru'nun tayt çıkışı için de konuşan Erbil, "Ben tayt giymiyorum. Nükhet Hanım dediyse doğru söylemiştir taytı. Yakışan giyecek, güzel bacakları olan, uzun bacakları olan giyecek. Kilolu olan tayt giymesin. Mesela düzgün fiziği olan Serenay Sarıkaya gibi güzel bacakları olan birisi, Aleyna Tilki, Dua Lipa giysin. Dibine kadar giysin"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin