Tayt tartışmasına İzzet Yıldızhan da dahil oldu! Kadınları kızdıracak sözler

Türkiye'de kadınların öldürülmesi, şiddet görmesi yetmiyormuş gibi, bir de gündeme gelmek için kıyafet üzerinden kadınlara karşı söylemler de her geçen gün artarak devam ediyor. Şarkıcı Nükhet Duru'nun kadınların tayt giymemesi gerektiğini söylemesinin ardından, gündeme gelmek isteyen bir diğer şarkıcı İzzet Yıldızhan da Duru'nun yanında yer alarak, kadınlarada ne giyip ne giymemeleri gerektiğini söyledi. Detaylar haberimizde...

Google Haberlere Abone ol
Tayt tartışmasına İzzet Yıldızhan da dahil oldu! Kadınları kızdıracak sözler

Nükhet Duru geçtiğimiz günlerde "Ne olur bu tayt olayına 'dur' deyin artık" demişti. Tartışmaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu.

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru, kadınları kızdıran açıklamalarda bulunmutu. Kadınların tayt giymemesinden rahatsız olan Duru'nun açıklamalarının ardından tartışmaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu. Yıldızhan, ünlü şarkıcıyı hem destekledi, hem de "Geriden geliyor" dedi. İşte kadınları kızdıracak o sözler...

'NE OLUR TAYT OLAYIN 'DUR! DEYİN'

Basın mensuplarıyla konuşarak kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu söyleyen Nükhet Duru, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız." dedi.

'BURASI TÜRKİYE'

Tüm bunların ardından türkücü İzzet Yıldızhan, Kırbırs'ta bir otelde sahne aldı. Konser öncesi Nükhet Duru’nun tayt açıklaması hakkında da konuşan İzzet Yıldızhan, şu ifadeleri kullandı: "Nükhet haklı ama biraz geriden geliyor sanırım. Ben bu sözleri aylar önce söyledim. İlk önce insanlar beni eleştirse de daha sonra haklı bularak özür de dilediler. Ben de, Nükhet de düşüncelerimizi söyledik ve buranın Türkiye olduğunu belirttik."

EŞLERİNİN HİÇBİRİNE NİKAH YAPMADI

Kadınlara kıyafet dersi veren ancak klibinde oynattığı mankenden bile çocuğu bulunan İzzet Yıldızhan’ın sansasyonel bir aşk hayatı var. 9 çocuğu olan türkücü  İzzet Yıldızhan’ın eşlerinin hiçbirine nikah yapmaması dikkat çekiyor.

PARA KARŞILI GRUP SEKS YAPARKEN BASILMIŞTI

2011 yılında ise İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan, 4 kadınla para karşılığı grup seks yapmak için bir otelde bir araya geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Yıldızhan, grup seks yapmak için buluştukları eskortların birine şiddet uyguladığından dolayı gece karakolda bitmişti. Yıldızhan daha sonra kadınların İsrail ajanı olduğunu ileri sürmüştü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin