MEDYATAVA'NIN DEDİĞİ OLDU, EUROVISION'A CAN BONOMO GİDİYOR! VİDEO

© MEDYATAVA-Medyatava yazdı, TRT doğruladı. TRT Ana Haber Bülteni'ne katılan Can Bonomo: "Benim için de sürpriz oldu. Layık görüldüğüm için çok mutluyum."

Google Haberlere Abone ol
MEDYATAVA'NIN DEDİĞİ OLDU, EUROVISION'A CAN BONOMO GİDİYOR!  VİDEO

Medyatava'nın duyurduğu 'Eurovision'a Can Bonomo gidiyor' haberi, TRT tarafından doğrulandı. Bugüne kadar Eurovision için Kıraç, Hande Yener, Atiye ve Sıla gibi isimler tartışılırken, TRT yönetimi sürpriz bir kararla genç şarkıcı Can Bonomo'yu seçmiş ve Medyatava haberi öğle saatlerinde duyurmuştu.


Bakü’de yapılacak  57. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan genç müzisyen "Ülkemi temsil etmek üzere TRT'den gelen bu teklifi gururla kabul ettim. Bu heyecan verici süreçte herkesin desteği ve iyi dileklerinin yanımda olacağını düşünüyorum. Ben de kendi tarzım ve müziğimle ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışacağım" dedi.


Yarışma için 3 aday şarkı hazırlayacak olan Can BONOMO, Şubat ayının son haftasında şarkıları tamamlayarak, TRT'ye teslim edecek.


Bonomo, parçanın hangi dilde olacağını üretim sürecinde netleşeceğini belirtirken,  parça hazırlıklarına ilk albümü Meczup’un kayıtlarını yaptıkları prodüktörü ve aranjörü Can Saban ile başladı.


TRT 1'de Ana Haber Bülteni'ne katılan Can Bonomo, "Kısa bir süre önce belli oldu. Benim için de sürpriz oldu. Layık olduğum için çok mutluyum" dedi.


İşte Can Bonomo röportajından satırbaşları:


*** Çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Gurur verici. Türkiye'yi yurtdışında temsil edeceğim için gururluyum.


*** Bize de sürpriz oldu. Alnımızın akıyla ülkemizi temsil edeceğiz.


*** Açıkçası öğreneli çok olmadı. Henüz şarkı için net bir şey yok. Bir ay kamp kapacağız. Yapabildiğimizin en iyisini yapacağız. Kafamda bazı fikirler var ama şu an bir şey söylemek yanlış olur. Bugüne kadar yaptığımın en iyisini yapmak istiyorum.


*** Şarkının diline henüz karar vermedik. Hem Türkçe hem İngilizce fikirler var kafamda ama henüz karar vermedik.


*** Sanatla çok küçük yaştan beri ilgilenen, küçük yaştan beri şiir yazar biriyim. Müzik ve sanattan başka pek bir şey de yapamıyorum açıkçası.



MEDYATAVA HABERİ BÖYLE DUYURMUŞTU
http://www.medyatava.com/haber.asp?id=88787


 


 


 




var MedyanetPlayerParams = {






Bu video Adobe Flash
Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer">MEDYATAVA'NIN DEDİĞİ OLDU, EUROVISION'A CAN BONOMO GİDİYOR!  VİDEOsrc="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif"
alt="Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin." width="112" height="33"
/>


var MedyanetPlayerParams = { "PosterUrl": "http://webvideohaber.hurriyet.com.tr/Haber/eurovision_temsilcisi_09012012_1952_wmp4.jpg", "VideoUrl": "http://hurriyet.cubecdn.net/Haber/eurovision_temsilcisi_09012012_1952_wmp4.mp4", "FlashPlayerUrl": "http://webtv.hurriyet.com.tr/images/swf/Adv_Player_New.swf", "FlashPlayerConfigUrl": "id=26752&config=http://webtv.hurriyet.com.tr/XML/HurMedyaVideosEmbed.aspx?vid=26752", "PlayerWidth": "580", "PlayerHeight": "420"}






Get Adobe Flash player

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin